Λετυμπιώτης για συνέντευξη Αβέρωφ στο «Τ» : «Στα εθνικά ζητήματα υπάρχει ενότητα»

Λετυμπιώτης για συνέντευξη Αβέρωφ στο «Τ» : «Στα εθνικά ζητήματα υπάρχει ενότητα»

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας βρέθηκαν οι δηλώσεις του Αβέρωφ Νεοφύτου στο ThemaOnline, με τον πρώην πρόεδρο του ΔΗΣΥ να τονίζει πως ο Νίκος Χριστοδουλίδης είναι αντιμέτωπος με μια ιστορική καμπή, «θα καταγραφεί είτε ως ο Πρόεδρος της λύσης, είτε ως ο μοιραίος Πρόεδρος που θα σφραγίσει τη διχοτόμηση».

Ωστόσο σημείωσε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του Προέδρου «για μια δίκαιη λύση του Κυπριακού».

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις αυτές, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του Σίγμα, σημείωσε ότι αναγνωρίζεται η δυσκολία της συγκυρίας, αλλά και η διαχρονική ενότητα που υπάρχει γύρω από το εθνικό ζήτημα.

«Σίγουρα, όσο περνούν τα χρόνια, τα πράγματα δυσκολεύουν και το λεγόμενο στάτους κβο παγιώνεται», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως «στα μεγάλα εθνικά ζητήματα έχει επιδειχθεί διαχρονικά ότι υπάρχει ενότητα στον πολιτικό κόσμο και κοινός στόχος: η επανένωση της Κύπρου».

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην εκλογή Τουφάν Ερχιουρμάν, στην ΑΤΑ ενώ απάντησε στην απορία για πιθανό ανασχηματισμό:

 Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE