ΠΑΦΟΣ: Τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα με τραυματία 17χρονο

ΠΑΦΟΣ: Τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα με τραυματία 17χρονο

Η έντονη βροχόπτωση φαίνεται να είναι η πιο πιθανή αιτία του ατυχήματος

O ελαφρύς τραυματισμός ενός 17χρονου είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε στις 03:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (29/12) στην Επαρχία Πάφου, όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε στις 03:00 το πρωί όταν 51χρονος που οδηγούσε στην Πόλη Χρυσοχούς, με συνεπιβάτη τον 17χρονο γιό του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του. Εκείνη τη στιγμή η βροχόπτωση ήταν έντονη.

Ακολούθως, το όχημα προσέκρουσε σε πάσσαλο της ηλεκτρικής και ακινητοποιήθηκε.

Από το ατύχημα τραυματίστηκε ελαφρά ο 17χρονος συνεπιβάτης στο όχημα, ο οποίος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς για προληπτικούς λόγους .

*φώτο αρχείου

Ο αστυνομικός σταθμός Πόλης Χρυσοχούς διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE