ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H πρόβλεψη του καιρού μέχρι της πρώτες μέρες του 2017 - Τι να περιμένουμε

H πρόβλεψη του καιρού μέχρι της πρώτες μέρες του 2017 - Τι να περιμένουμε

Αναλυτικά η πρόβλεψη του Τμήματος Μετεωρολογίας

Το απόγευµα της Πέμπτης (29/12), ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά τόπους κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, καθώς και χιόνια τοπικά στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ αλλά τοπικά µέχρι πολύ ισχυροί, 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι κυµατώδης, στα νότια και ανατολικά και µέχρι πολύ κυµατώδης, στα δυτικά και βόρεια παράλια.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές, µεµονωµένες καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Κατά διαστήµατα τα φαινόµενα δυνατό να είναι έντονα ή παρατεταµένα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, αρχικά µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ αλλά σύντοµα θα καταστούν τοπικά µέχρι πολύ ισχυροί, 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη µέχρι κυµατώδης αλλά στα δυτικά θα είναι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στο µηδέν στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά, στα ορεινά, θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Παρασκευή (30/12), ο καιρός θα είναι συννεφιασµένος και αναµένονται βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Κατά διαστήµατα τα φαινόµενα δυνατό να είναι έντονα ή παρατεταµένα. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 Μποφόρ και στα προσήνεµα πολύ ισχυροί, 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά στις περισσότερες περιοχές κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναµένεται να επικρατεί παγετός.

Το Σάββατο (31/12) και την Κυριακή (1/1), διαστήµατα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, η οποία κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια, αναµένεται να δώσει τοπικές βροχές ή και καταιγίδα. Σε ορεινές και ορισµένες ηµιορεινές περιοχές κατά διαστήµατα θα χιονίζει. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή το Σάββατο, αλλά την Κυριακή αναµένεται µικρή πτώση.

Τη ∆ευτέρα (2/2), ο καιρός θα είναι σε αρκετές περιοχές κυρίως αίθριος. Ωστόσο, κατά διαστήµατα αναµένονται αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται τοπικά να δώσουν µεµονωµένη βροχή και ελαφρά χιονόπτωση σε ορεινές και ορισµένες ηµιορεινές περιοχές. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Σκόπιμα παρέσυρε την άτυχη Ελένη ο οδηγός – Βιντεοσκόπησε ο ίδιος το όλο συμβάν

Τάφος – Οπλοστάσιο: Βρήκαν βόμβα έτοιμη για χρήση – Τους «χάλασαν» τα σχέδια οι Αρχές

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top