Αυξήθηκαν οι καταθέσεις στις Τράπεζες κατά €358 εκ.

Αυξήθηκαν οι καταθέσεις στις Τράπεζες κατά €358 εκ.

Νέα αύξηση καταθέσεων κατά €358 εκ. στο τραπεζικό σύστημα.

Αύξηση €358 εκατομμυρίων παρουσίασαν οι καταθέσεις στο τραπεζικό σύστημα τον Νοέμβριο, σε αντίθεση με τα συνολικά δάνεια, τα οποία παρουσίασαν οριακή καθαρή μείωση €29,1 εκατομμυρίων.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE