ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένταση στο ΡΙΚ μεταξύ Τορναρίτη – Τουλούπη: «Εμείς δεν πίνουμε καφεδάκια στην Κερύνεια» – «Άλλα λόγια θκιέ παπά» - VIDEO

Ένταση στο ΡΙΚ μεταξύ Τορναρίτη – Τουλούπη: «Εμείς δεν πίνουμε καφεδάκια στην Κερύνεια» – «Άλλα λόγια θκιέ παπά» - VIDEO

Δυστυχώς το πρωί της Πέμπτης (12/1) στο ΡΙΚ είδαμε μια από τις πολλές πολιτικές διαμάχες που εκφεύγουν του πολιτικού πολιτισμού.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Αυτή την φορά  πρωταγωνιστές ήταν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Νίκος Τορναρίτης και ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ Χρύσος Τουλούπης.

Ο κ. Τουλούπης θεώρησε προσβλητική αναφορά του κ. Τορναρίτη για συνταύτιση θέσεων της ΕΔΕΚ με το ΕΛΑΜ, με τον πρώτο να κτυπά κάτω από την ζώνη τον δεύτερο, λέγοντας του χαρακτηριστικά: «Δεν πίνουμε καφεδάκια εμείς και να ποζάρουμε στην Κερύνεια».

Ο κ. Τορναρίτης αρχικά φανερά εκνευρισμένος από την επίθεση του κ. Τουλούπη αντέδρασε λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είπε ο κύριος απέναντι, πώς τον λεν δεν θυμάμαι…». Ο γραμματέας της ΕΔΕΚ τότε τον διέκοψε, απαντώντας: «Το όνομα μου είναι Τουλούπης. Είμαι γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ». Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ ανταπάντησε εκ νέου «να ζήσετε». «Επίσης» αποκρίθηκε ο κ. Τουλούπης.

Σταύρος Κυπριανού και Σταυριανή Κωνσταντίνου προσπαθούσαν να κατευνάσουν τα πνεύματα, αλλά μάταια. Ατάκες του τύπου «άλλα λόγια θκιέ παπά» έφταναν στα αυτιά των τηλεθεατών...

Δείτε το βίντεο:

Οι ώρες για την Κύπρο μας είναι κρίσιμες και οι στιγμές απαιτούν απ΄ όλους μας, πολιτικούς, δημοσιογράφους και πολίτες, σοβαρότητα και νηφαλιότητα.

Ο διχασμός και η ένταση στο εσωτερικό μέτωπο ανεξάρτητα από τις εξελίξεις στο εθνικό μας θέμα μόνο ζημιά μπορούν να προκαλέσουν γι΄ αυτό καλό θα ήταν πρώτα και πάνω από όλα οι δημόσιες τοποθετήσεις να διακατέχονται από σεβασμό στον συνομιλητή μας με επιχειρήματα και όχι κτυπήματα κάτω από την μέση και προσωπικές επιθέσεις.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top