ΚΟΣΜΟΣ

Τρομοκρατημένοι Κύπριοι φοιτητές στην Λειψία -Έκρηξη κοντά στην περιοχή του Πανεπιστημίου! - VIDEO

Τρομοκρατημένοι Κύπριοι φοιτητές στην Λειψία -Έκρηξη κοντά στην περιοχή του Πανεπιστημίου! - VIDEO

Γύρω στις 14:47 (ώρα Κύπρου - 13:47 τοπική ώρα) το απόγευμα της Πέμπτης (12/1), ένας εκκωφαντικός ήχος τρομοκράτησε τους κατοίκους της περιοχής Λειψίας στην Γερμανία.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Η έκρηξη ακούστηκε κοντά στην περιοχή του σταθμού των τρένων, το οποίο βρίσκεται δίπλα από Πανεπιστήμιο της πόλης, όπου όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε φοιτών κύπριοι.

Η ιστοσελίδα μας ToThemaOnline, εντόπισε και επικοινώνησε με συμπατριώτες μας φοιτητές που βρίσκονται στην περιοχή αυτή τη στιγμή, οι οποίοι μας ανάφεραν ότι «τρομοκρατηθήκαμε από τον θόρυβο, πιάναμε τηλέφωνο ο ένας τον άλλον να δούμε αν είναι καλά».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Αστυνομία έκλεισε την περιοχή και έκανε έφοδο σε ύποπτο σπίτι της περιοχής, από το οποίο εικάζεται ότι προήλθε ο εκκωφαντικός αυτός ήχος.

Επίσης, να σημειωθεί ότι σταμάτησε προσωρινά η λειτουργία του σταθμού των τρένων. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top