Ο διορισμός Ross δεν επηρεάζει συμμετοχή στην Τράπεζα Κύπρου, δηλώνει ο όμιλος WL Ross & Co. LLC

Ο διορισμός Ross δεν επηρεάζει συμμετοχή στην Τράπεζα Κύπρου, δηλώνει ο όμιλος WL Ross & Co. LLC

Η συμμετοχή του ομίλου WL Ross & Co. LLC στο μετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας Κύπρου δεν θα επηρεαστεί από τον διορισμό του κ. Ross ως υπουργός εμπορίου της κυβέρνησης Ντόναλτ Τράμπ, διαβεβαιώνει με ανακοίνωσή του ο Ομιλος.

Με αφορμή δημοσιεύματα στον Τύπο σχετικά με τη συμμετοχή του ομίλου WL Ross & Co. LLC στο συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου, ο Όμιλος αναφέρει στην ανακοίνωση ότι θα εξακολουθήσει να συμμετέχει ενεργά στην Τράπεζα Κύπρου και βρίσκεται σε διαβουλεύσεις με την Τράπεζα για την αντικατάσταση του κ. Ρος στο ΔΣ.

Τέλος, ο όμιλος WL Ross & Co. LLC δηλώνει ικανοποιημένος από την πρόοδο που έχει πετύχει η διευθυντική ομάδα της Τράπεζας Κύπρου σε σχέση με τη στρατηγική που εφαρμόζει και προσβλέπει στη συνέχιση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE