LIFESTYLE

Ο Κύπριος που θα ζορίσει τον Μουζουράκη! Θα περάσει το «αφεντικούλη» του στα Battles;

Ο Κύπριος που θα ζορίσει τον Μουζουράκη! Θα περάσει το «αφεντικούλη» του στα Battles;

Ο Κύπριος επιχειρηματίας αναμένεται να κάνει την διαφορά και ο κριτής ξέρει ότι αποτελεί ένα δυνατό χαρτί για να σηκώσει το έπαθλο...

«Aφεντικούλη» άρχιζε να φωνάζει ο Πάνος Μουζουράκης κάνοντας τον σταυρό του βλέποντας τον Χρήστο Θεοδώρου στα auditions του The Voice. Ο διαγωνιζόμενος είναι επιχειρηματίας και ο ιδιοκτήτης της μουσικής σκηνής ”Διαχρονική” στη Λευκωσία,  όπου ο Πάνος Μουζουράκης έχει εμφανιστεί αρκετές φορές.

Ο Χρήστος στα auditions ερμήνευσε το «Εν Λευκώ» της Νατάσας Μποφιλίου εντυπωσιάζοντας τους κριτές με τις φωνητικές του ικανότητες κάνοντας τον Κωστή Μαραβέγια και τον Πάνο Μουζουράκη να γυρίσουν. Φυσικά ο Χρήστος επέλεξε να ακολουθήσει τον Πάνο Μουζουράκη και την ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Αμάν μια έκπληξη: Γνωστός Κύπριος τραγουδιστής εμφανίστηκε στο The Voice! Έπαθε «πλάκα» ο Μουζουράκης – VIDEO

Οπόταν την Πέμπτη, 19/1, αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον η βραδιά του talent show, αφού ο Χρήστος Θεοδώρου θα είναι ένα ισχυρό χαρτί στην ομάδα του Πάνου, αλλά και ένα εισιτήριο για τις εμφανίσεις του στην Κύπρο. 

Αμάν μια έκπληξη: Γνωστός Κύπριος τραγουδιστής εμφανίστηκε στο The Voice! Έπαθε «πλάκα» ο Μουζουράκης – VIDEO

Οι άλλοι Κύπριοι που θα ανέβουν στην σκηνή είναι οι: Μιχαέλλα Θεοδώρου, Παναγιώτης Κουτρουζής και ο πιο σέξι Κύπριος νοσηλευτής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top