Ο 26χρονος μακελάρης παρενοχλούσε ρεπόρτερ λίγο πριν την θανατηφόρα διαδρομή - ΒΙΝΤΕΟ

Ο 26χρονος μακελάρης παρενοχλούσε ρεπόρτερ λίγο πριν την θανατηφόρα διαδρομή - ΒΙΝΤΕΟ

Ο 26χρονος Έλληνας ομογενής με έντονα ψυχολογικά προβλήματα, παρενοχλούσε ρεπόρτερ καθώς βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του.

Ο δράστης που σκόρπισε το φόβο και το θάνατο στο δρόμο της Μελβούρνης, σκοτώνοντας στο πέρασμα του τρεις ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους είκοσι ανθρώπους, πέντε εκ των οποίων είναι σε σοβαρή κατάσταση, κουνούσε περιπαικτικά το καπέλο του πίσω από την ρεπόρτερ.  

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι η ρεπόρτερ είχε βγει ζωντανά στον αέρα για να μεταδώσει ένα συμβάν μαχαιρώματος με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον «Jimmy», ο οποίος μαχαίρωσε τον αδερφό του μετά από καυγά που είχαν. 

Στο νέο βίντεο που βγήκε στο φως της δημοσιότητας φαίνεται ο δράστης να κουνάει ένα καπέλο και να κοροϊδεύει την ρεπόρτερ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: 
Ελληνικής καταγωγής ο δράστης – Σκότωσε και κοριτσάκι – «Πού είναι το μωρό μου» φώναζε μάνα – 25 τραυματίες, τρεις νεκροί – VIDS&PICS
Ο 26χρονος Έλληνας δράστης του μακελειού της Μελβούρνης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Η έγκριση των σχεδίων του Ισραήλ για την κατασκευή εποικισμών στην περιοχή E1, ανατολικά της Ιερουσαλήμ «είναι απαράδεκτη και αποτελεί παραβίαση του διεθνούς δικαίου» επισημαίνουν σε κοινή τους δήλωση οι υπουργοί Εξωτερικών 25 χωρών περιλαμβανομένης και της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE