ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οργή ΕΛΑΜ για ΕΛΔΥΚάριο που φωτογραφήθηκε σχηματίζοντας το σήμα του Αλβανικού αετού

Οργή ΕΛΑΜ για ΕΛΔΥΚάριο που φωτογραφήθηκε σχηματίζοντας το σήμα του Αλβανικού αετού

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΕΛΑΜ αναφορικά με υπόθεση στρατιώτη που υπηρετεί στην ΕΛΔΥΚ και φωτογραφήθηκε σχηματίζοντας το σύμβολο του αλβανικού αετού.

Το περιστατικό αυτό έρχεται στην δημοσιότητα μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα όπου επτά νεοσύλλεκτοι στρατιώτες αλβανικής καταγωγής φωτογραφήθηκαν με ακριβώς τον ίδιο τρόπο.

Σε ανακοίνωση του το ΕΛΑΜ αναφέρει:

«Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έχουμε αποστείλει σχετική ερώτηση στους αρμόδιους Υπουργούς, για το τι προτίθενται να πράξουν για το προαναφερόμενο περιστατικό, για την αντιμετώπιση τέτοιων προκλήσεων και αν θα υπάρξει παραδειγματική τιμωρία. Επίσης διερωτόμαστε αν σκοπεύουν να απελάσουν άμεσα από την χώρα το συγκεκριμένο άτομο, που με τις πράξεις του εκφράζει τον αλβανικό επεκτατισμό κατά του Ελληνισμού.

Εύλογα όμως προκύπτει ακόμα ένα ζήτημα ως προς την ανεξέλεγκτη είσοδο στην Κυπριακή Δημοκρατία, απόρροια των ελλιπών ελέγχων που διεξάγονται».

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top