ΛΕΜΕΣΟΣ: Αυτοκίνητο παρέσυρε ανήλικη που διασταύρωνε απρόσεκτα τον δρόμο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αυτοκίνητο παρέσυρε ανήλικη που διασταύρωνε απρόσεκτα τον δρόμο

Το νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας (30/1) στον δρόμο Λεμεσού – Φασούλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη, προσπάθησε απρόσεκτα να διασταυρώσει τον δρόμο τρέχοντας, πριν την παρασύρει το όχημα του 31χορνου.

Ο οδηγός του οχήματος υποβλήθηκε σε αλκοόλ-τεστ με ένδειξη μηδενική, ενώ και όλα τα έγγραφά του ήταν νόμιμα.

Το 12χρονο κορίτσι, μετά την σύγκρουση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν διατρέχει κάποιο σοβαρό κίνδυνο η υγεία της, αλλά υπέστη κάταγμα στον ισχίο στο αριστερό πόδι και μερικά άλλα μικροκατάγματα.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE