Απειλούν την ζωή του Ακιντζί– Τον αποκαλούν προδότη

Απειλούν την ζωή του Ακιντζί– Τον αποκαλούν προδότη

Απειλές και βρισιές εναντίον του ηγέτη των Τ/κ Μουσταφά Ακιντζί αναρτήθηκαν σε διάφορα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, σύμφωνα με δημοσίευμα της “Κίπρις Πόστασι”.

Όπως αναφέρεται, οι βρισιές και οι απειλές αναρτώνται και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Ακιντζί ενώ τον αποκαλούν “προδότη” και αναφέρονται στο θέμα του εδαφικού και της κατάθεσης χάρτη.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι, μεταξύ άλλων και πολλών βρισιών υπάρχουν απειλές για τη ζωή του και ότι “θα πληρώσει το τίμημα για τα βήματα που κάνει στο Κυπριακό".

Ο Ακιντζί αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο θέμα λέγοντας, σύμφωνα με την “Κίπρις Πόστασι”, ότι αυτοί που επιλέγουν να βρίζουν και να απειλούν μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης θα ήταν προτιμότερο να συζητήσουν και να εξηγήσουν τις θέσεις τους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE