ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Oλοκληρωμένη διαδικτυακή πλατφόρμα για προώθηση της Κύπρου στην Κίνα

Oλοκληρωμένη διαδικτυακή πλατφόρμα για προώθηση της Κύπρου στην Κίνα

Σε μια προσπάθεια να προωθηθεί η Κύπρος ως ένας ιδανικός προορισμός για τον τουρισμό και τις επενδύσεις, καθώς επίσης και για άλλους οικονομικούς, εκπαιδευτικούς και πολιτιστικούς σκοπούς στον υπόλοιπο κόσμο και ιδιαίτερα στην Κίνα, που αποτελεί μια τεράστια πηγή εξερχόμενου τουρισμού με αποδεδειγμένο δυναμικό για εισροή επενδύσεων στην Κύπρο, δημιουργήθηκε μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή πλατφόρμα με την ονομασία "CYhere"με την υποστήριξη του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού .

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού υποστηρίζει την πρωτοβουλία της "CYhere", δεδομένου ότι η δημιουργία μιας τέτοιας πλατφόρμας / εφαρμογής( smart phones- tablets)  είναι ο καλύτερος τρόπος , για να προσεγγισθούν υποψήφιοι Κινέζοι τουρίστες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για το τουριστικό προϊόν της Κύπρου και να προγραμματίσουν για το ταξίδι τους στην Κύπρο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η  συγκεκριμένη διαδικτυακή πλατφόρμα με την ονομασία “CYhere”  η οποία αποτελείται από εφαρμογές και ιστοσελίδες έχει δημιουργηθεί, με στόχο να ενσωματώσει όλα τα τουριστικά αξιοθέατα και υπηρεσίες, και επιχειρήσεις σε άλλες βιομηχανίες εντός της επικράτειας της Κυπριακής Δημοκρατίας, έτσι ώστε η online προβολή της χώρας να γίνεται με τον πιο αποτελεσματικό και οικονομικά αποδοτικό τρόπο.

Η πλατφόρμα προβλέπεται, όπως αναφέρεται, να ξεκινήσει τον Ιούλιο του 2017, ημερομηνία κατά την οποία θα δίδονται εκτεταμένες πληροφορίες για τα αξιοθέατα του νησιού, καθώς επίσης και για περίπου 1500 επιχειρηματικές οντότητες.

Η ενσωμάτωση δεδομένων θα συνεχιστεί, όπως αναφέρεται, και μετά την έναρξη λειτουργίας έως ότου όλες οι επιχειρηματικές οντότητες που επιθυμούν να συμμετάσχουν βρίσκονται επί της πλατφόρμας. 

Εκτός από την κινέζικη γλώσσα, η πλατφόρμα “CYhere” θα είναι επίσης διαθέσιμη στα ρωσικά και στα αγγλικά, έτσι ώστε να προωθηθεί όχι μόνο στην Κίνα, αλλά και σε άλλες ταχέως αναπτυσσόμενες αγορές για τον τουρισμό και τις επενδύσεις, όπως η Ρωσία και το Ισραήλ.

Σημειώνεται ότι λόγω της ουσιαστικής συμβολής των Κινέζικων επιχειρήσεων που ειδικεύονται σε εφαρμογές διαδικτύου η “CYhere” πληρεί τις προϋποθέσεις να χαρακτηρισθεί ως έργο αναφοράς για την "Μία ζώνη, ένας δρόμος" (one belt one road), η οποία προτάθηκε προς τις κυβερνήσεις των χωρών κατά μήκος του «δρόμου του μεταξιού» από τον Κινέζο πρόεδρο κ. Xi Jinping το 2013 και έχει ως στόχο να εφαρμοστεί μαζί με μαζικές επενδύσεις από την κυβέρνηση της Κίνας. 

Επιπρόσθετα όπως αναφέρεται, η  συμπερίληψη της Κύπρου στην "Μία ζώνη, ένας δρόμος" αναγνωρίστηκε επίσημα και ανακοινώθηκε από τον Υπουργό Εξωτερικών της Κίνας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Κύπρο το Δεκέμβριο του 2015.

Σημειώνεται ότι θα υπάρχει  δωρεάν  συμμετοχή στην εφαρμογή αυτή για υπηρεσίες που σχετίζονται με  τον τουρισμό, όπως  ταξιδιωτικά γραφεία / τουριστικούς πράκτορες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, κ.α.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top