LIFESTYLE

«Είναι προσβλητικό και συκοφαντικό» Γιατί εκνευρίστηκε ο Λούης Πατσαλίδης και τι ζητά

«Είναι προσβλητικό και συκοφαντικό» Γιατί εκνευρίστηκε ο Λούης Πατσαλίδης και τι ζητά

Με αποδείξεις και ντοκουμέντα αποκαθιστά την αλήθεια και ζητά να τον ακολουθήσουν, μιας και το άρθρο τους θεωρεί ότι είναι προσβλητικό και συκοφαντικό.

Την Πέμπτη, 9/2, ο Λούης Πατσαλίδης μέσω του λογαριασμού του στο facebook ευγενικά μεν, αυστηρά δε, φρόντισε να διαψεύσει κυπριακό ραδιοτηλεοτικό έντυπο, το οποίο έγραψε ότι η εκπομπή του δεν ξεπερνά το 5% σε τηλεθέαση στα δυναμικά κοινά και στις κατηγορίες άντρες και γυναίκες ηλικίας 18-44. 

Όπως έγραψε ο Λούης: «Τα τελευταία 3 χρόνια που κάνω τηλεόραση έχω δεχτεί τόσο εγώ όσο και η ομάδα μου πολλές φορές κριτική από περιοδικά, sites, ραδιόφωνα κτλ. Ποτέ δεν έχω απαντήσει δημόσια σε οποιαδήποτε κριτική είτε κακή είτε καλή. Όσο αρνητική και μερικές φορές στοχευμένα κακή κριτική πάντα κρατούσα τα θετικά και προσπαθούσα και σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο ομάδας να βελτιώνουμε τους εαυτούς μας αλλά και το προϊόν μας.

Το να γράφει όμως κάποιος ψέματα όπως έπραξε το περιοδικό Τηλεώρες στην σημερινή του έκδοση δεν μπορεί να μείνει αναπάντητο καθώς είναι προσβλητικό και συκοφαντικό. Παραθέτω το απόκομμα από το σημερινό περιοδικό που γράφει ότι η εκπομπή μας δεν ξεπερνά το 5% σε τηλεθέαση στα δυναμικά κοινά και στις κατηγορίες άντρες και γυναίκες ηλικίας 18-44 και δίπλα παραθέτω τα επίσημα στοιχεία της Nielsen που τους διαψεύδουν.

Όσον αφορά την τελευταία εκπομπή, στα δυναμικά κοινά που αναφέρεται το άρθρο η εκπομπή ήταν πρώτη στην ώρα της με 27%, με 2ο το The Voice (23.1%) και 3α τα "Πέντε κλειδιά"(22.9%).

 

Το λιγότερο που περιμένω είναι την απολογία τους και την αποκατάσταση της αλήθειας στο επόμενο τους τεύχος. Λ.Π.».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top