ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εγκαίνια προεκλογικής περιόδου με σκληρή απάντηση Προεδρικού σε Νικόλα: «Έγνοια του οι Προεδρικές Εκλογές…»

Εγκαίνια προεκλογικής περιόδου με σκληρή απάντηση Προεδρικού σε Νικόλα: «Έγνοια του οι Προεδρικές Εκλογές…»

Άμεση ήταν η απάντηση του Προεδρικού, δια μέσου του αναπληρωτή κυβερνητικού εκπροσώπου Βίκτωρα Παπαδόπουλου προς τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο, αναφορικά με προεκλογική ομιλία του δεύτερου στην κεντρική επιτροπή του κόμματος.

Διαβάστε εδώ την ομιλία Νικόλα Παπαδόπουλου: Ο Νικόλας Παπαδόπουλος άνοιξε και επίσημα τον χορό των Προεδρικών εκλογών – Η πρώτη προεκλογική του ομιλία

Και η απάντηση του Προεδρικού στο ίδιο κλίμα:

«Δυστυχώς είναι με λύπη που παρατηρούμε ότι ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος και η μικρή ομάδα του ΔΗΚΟ που τον περιστοιχίζει, αντί να ενδιαφέρεται για τις μελλοντικές γενιές αυτού του τόπου ενδιαφέρεται για τις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές, την εκστρατεία για την οποία άρχισε σήμερα με την αστήρικτη κριτική που ασκεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Θέλουμε να υπενθυμίσουμε στον κ. Νικόλα Παπαδόπουλο ότι την ώρα που ο κυπριακός λαός παρακολουθεί με υπομονή, αγωνία, αλλά και την ελπίδα τις προσπάθειες για να πετύχει η επανένωση της πατρίδας μας και η απαλλαγή της από την κατοχή, την ίδια ώρα βλέπει τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ να έχει ως αποκλειστική του έγνοια τις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές.

Εν πάση περιπτώσει ο κυπριακός λαός γνωρίζει πάρα πολύ καλά ποια διακυβέρνηση τον διέσωσε από την οικονομική καταστροφή και αποκατέστησε την οικονομία του τόπου, ποια διακυβέρνηση κατάφερε να απαλλαγεί γρηγορότερα από το μνημόνιο από ό,τι προβλεπόταν, ποια διακυβέρνηση έχει πετύχει στο τραπέζι των συνομιλιών σημαντικά κέρδη για τους Ελληνοκύπριους -όπως η διασφάλιση των τεσσάρων βασικών ελευθεριών σε ολόκληρη τη χώρα, η διασφάλιση της αναλογίας του πληθυσμού του 1960, η διασφάλιση της μιας και μόνης κυριαρχίας, της μιας και μόνης ιθαγένειας και μιας και μόνης διεθνούς προσωπικότητας  αλλά και αρκετές άλλες ρυθμίσεις που βελτιώνουν όχι μόνο προηγούμενα σχέδια των Ηνωμένων Εθνών, αλλά και ρυθμίσεις του 1960.

Ο κυπριακός λαός γνωρίζει πάρα πολύ καλά ποιος αναβάθμισε αυτά τα τέσσερα χρόνια την Κυπριακή Δημοκρατία όσο ποτέ άλλοτε μέσω Τριμερών Συνεργασιών στην περιοχή, μέσω της ΕΕ αλλά και της αποκατάστασης των σχέσεων της Κύπρου με υπερδυνάμεις, στο διεθνές επίπεδο.

Καλούμε για άλλη μια φορά τον κ. Νικόλα Παπαδόπουλο να συναισθανθεί το βάρος της ευθύνης που φέρει ως ηγέτης κόμματος απέναντι στις μελλοντικές γενιές και να μην αρχίζει από τώρα μια ζημιογόνα για τον τόπο, παρατεταμένη προεκλογική εκστρατεία».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top