ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κοκαΐνη σε ταχυδρομική θυρίδα 24χρονου που απεβίωσε πριν από μια εβδομάδα!

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κοκαΐνη σε ταχυδρομική θυρίδα 24χρονου που απεβίωσε πριν από μια εβδομάδα!

Ποσότητα ουσίας βάρους 10 γραμμαρίων που προσομοιάζει με κοκαΐνη ανευρέθηκε και κατασχέθηκε από άνδρες της ΥΚΑΝ, σε ταχυδρομική θυρίδα που ήταν γραμμένη στο όνομα 24χρονου.

Το τραγικό της όλης υπόθεσης είναι ότι το νεαρό πρόσωπο στη θυρίδα του οποίου βρέθηκε η συγκεκριμένη ουσία, έχει αποβιώσει εδώ και περίπου μια εβδομάδα και συγκεκριμένα την περασμένη Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου.

Ακόμα πιο τραγικό ήταν ότι η επιχείριση της ΥΚΑΝ έλαβε χώραν την Δευτέρα (13/02) το μεσημέρι στο ταχυδρομείο Παλλουριώτισσας, στην παρουσία του 54χρονου πατέρα του αποβιώσαντα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι βουλευτικές εκλογές δεν επηρεάζουν τη δέσμευση για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE