LIFESTYLE

Η ραδιοφωνική «κόντρα» της Χριστιάνας Αριστοτέλους με την Κάλια Ελευθερίου!

Η ραδιοφωνική «κόντρα» της Χριστιάνας Αριστοτέλους με την Κάλια Ελευθερίου!

Πως τα φέρνει καμιά φορά η ζωή και ο παράγοντας τύχη! Οι «διαβολικές συμπτώσεις» ωστόσο είναι αυτές που αποτελούν το «αλατοπίπερο» στη ζωή.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους πέραν από την εκπομπή της στον Alpha Κύπρου, εδώ και μήνες έχει ξεκινήσει και την ραδιοφωνική της εκπομπή στον Klik Fm. Η όμορφη παρουσιάστρια κρατά συντροφιά στους ακροατές καθημερινά από τις 10:00 μέχρι και τις 12:00 με μεγάλη επιτυχία.

Την ίδια ώρα όμως, μετά από μια «διαβολική σύμπτωση» έχει ξεκινήσει εκπομπή και η πρώην συνεργάτιδα της Χριστιάνας Αριστοτέλους, Κάλια Ελευθερίου μέσα από τη συχνότητα του ΜΙΧ Fm.

Οι δύο κοπέλες θα αναμετρηθούν στον ραδιοφωνικό αέρα, αφού θα βρίσκονται απέναντι τις ίδιες ώρες. Η ραδιοφωνική αυτή «κόντρα» θα είναι βέβαια στα πλαίσια ενός υγιούς ανταγωνισμού καθώς τόσο η Χριστιάνα όσο και η  Κάλια δεν έχουν τίποτε να χωρίσουν αφού και μετά την απομάκρυνση της 29χρονης από την εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» η Αριστοτέλους της ευχήθηκε ότι καλύτερο για το επαγγελματικό της μέλλον.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top