ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Κάλεσαν μέσα για κατάθεση την φαρμακοποιό Μ.Μ. που έδωσε «ΖΑΝΑΞ» σε 16χρονη χωρίς συνταγή

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Κάλεσαν μέσα για κατάθεση την φαρμακοποιό Μ.Μ. που έδωσε «ΖΑΝΑΞ» σε 16χρονη χωρίς συνταγή

Με τη δέουσα σοβαρότητα εξετάζεται από τον αστυνομικό σταθμό της Αγίας Νάπας, η υπόθεση πώλησης χαπιών XANAX σε ανήλικη.

Του Φάνη Μακρίδη

Όπως είναι γνωστό, το θέμα πήρε διαστάσεις μετά και από την δημόσια καταγγελία του περιστατικού από τον πατέρα της ανήλικης. Βάσει των όσων είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η μαθήτρια που πήρε τα χάπια ούσα σε κακή ψυχολογική κατάσταση και κατέληξε στο Νοσοκομείο, κλήθηκε πάλι για κατάθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΛ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Η 16χρονη πήρε τουλάχιστον 10 XANAX πριν καταλήξει στο νοσοκομείο – Απίστευτη απάντηση της φαρμακοποιού στον πατέρα της- ΕΓΓΡΑΦΑ

 

Στον αστυνομικό σταθμό για κατάθεση κλήθηκε και η φαρμακοποιός M.M.. Η τελευταία, σύμφωνα με την σε βάρος της καταγγελία, φέρεται να έδωσε τα χάπια στην 16χρονη χωρίς ιατρική συνταγή, με την προϋπόθεση η ανήλικη να προσκομίσει βεβαιωτικό ιατρικό έγγραφο την επομένη.

Ταυτόχρονα, από τον αστυνομικό σταθμό της Αγίας Νάπας έχουν στείλει επίσημες επιστολές στις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες αλλά και στο υπουργείο Υγείας, για να διαπιστωθεί ακριβώς τι προκαλεί η χρήση του εν λόγω χαπιού, αλλά και να πιστοποιηθεί ότι πράγματι είναι παράνομη η χορήγηση XANAX 1mg χωρίς ιατρική συνταγή. Εφόσον επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, πλέον θα μιλούμε περί ποινικών ευθυνών.

Εδώ να σημειωθεί ότι όλες οι ενέργειες των στελεχών του αστυνομικού σταθμού Αγίας Νάπας γίνονται σε συνεννόηση με την Νομική Υπηρεσία λόγω και των  ιδιαιτεροτήτων του όλου ζητήματος, καθώς σχετίζεται με ανήλικη. Αυτό καταδεικνύει και τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζεται το όλο θέμα από τους αστυνομικούς που διερευνούν την όλη υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top