ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκίνησε όλη την Κύπρο: Ο 20χρονος τυφλός μουσικός από τη Λάρνακα δίνει σε όλους ένα μάθημα ζωής - VIDEO

Συγκίνησε όλη την Κύπρο: Ο 20χρονος τυφλός μουσικός από τη Λάρνακα δίνει σε όλους ένα μάθημα ζωής - VIDEO

Μπορεί να μην βλέπει ωστόσο ο δικός του κόσμος είναι πιο φωτεινός από τον δικό μας. Ένα παιδί με όνειρα και τσαμπουκά, μόλις στα 20 του χρόνια δίνει μάθημα ζωής σε όλους εμάς που μπορεί να λυγίσουμε από κάποια μικρά ή μεγάλη προβλήματα της καθημερινότητας.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Ένας όμορφος νέος, εκ γενετής τυφλός, αποφοίτησε από το μουσικό Λύκειο Λάρνακας με άριστα και δείχνει ότι θέλει να κυνηγήσει όλα τα όνειρα του. Καλεσμένος στην εκπομπή του PLUS «Άνω-Κάτω» συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό και παρέδωσε μαθήματα ζωής.

Παρέα με το ακορντεόν του και τον δάσκαλό του, μίλησε στη Ζώη Αυγουστή και τον Αλκη Χρίστου για την αναπηρία του. Στα παιδικά μου χρόνια εξομολογείται είχε την απορία και το παράπονο γιατί να μην είναι σαν τους άλλους, ωστόσο μεγαλώνοντας και συναντώντας άλλους συνανθρώπους μας με πιο σοβαρά προβλήματα κατάλαβε ότι πρέπει να αγαπήσει τον εαυτό του για αυτό που είναι και δεν πρέπει να παραπονιέται για τίποτε.

Ομολογεί ότι η στήριξη από την οικογένεια του ήταν πολύ μεγάλη ενώ μίλησε και για την μεγάλη του αγάπη για τη μουσική και το ακορντεόν.

Δείτε τη συγκλονιστική συνέντευξή του στο βίντεο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top