ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θα μας τρελάνουν οι Τουρκοκύπριοι: Ο Αναστασιάδης ήταν αυτός που αποχώρησε – «Χτύπησε την πόρτα εκνευρισμένος και έφυγε…»

Θα μας τρελάνουν οι Τουρκοκύπριοι:  Ο Αναστασιάδης ήταν αυτός που αποχώρησε – «Χτύπησε την πόρτα εκνευρισμένος και έφυγε…»

Θέλουν να τα «γυρίσουν» και να επιρρίψουν ευθύνες στην Ελληνοκυπριακή πλευρά τα Τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης τα οποία επικαλούνται πληροφορίες ότι δεν είναι ο Μουσταφά Ακιντζί που αποχώρησε από τη συνάντηση.

Διαβάστε επίσης: O εκνευρισμός του Προέδρου μετά την αποχώρηση Ακιντζί από τις συνομιλίες – VIDEO

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται  (και όπως ανέφερε και η Γωγώ Αλεξανδρινού στο Sigma έχουν εκνευρίσει το Προεδρικό) ο Νίκος Αναστασιάδης ήταν αυτός που αποχώρησε εκνευρισμένος από τη συνάντηση και μάλιστα χτύπησε και την πόρτα δυνατά φεύγοντας.

Μετά την εξέλιξη αυτή, όπως επικαλούνται, ο Μουσταφά Ακιντζί δεν είχε άλλη επιλογή από το να αποχωρήσει και αυτός

Πάντως πηγές αναφέρουν ότι την ένταση «πυροδότησε» και ο κύριος Έιντε ο οποίος με τις τοποθετήσεις του πήρε το μέρος του κύριου Ακιντζί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top