ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη δημοσιότητα το όνομα του νεκρού από το θανατηφόρο εργατικό στη Λεμεσό – Μοιραία η προσπάθεια του να βοηθήσει

Στη δημοσιότητα το όνομα του νεκρού από το θανατηφόρο εργατικό  στη Λεμεσό – Μοιραία η προσπάθεια του να βοηθήσει

Μοιραία αποδείχθηκε η προσπάθεια του να βοηθήσει στις εργασίες που γίνονταν στην τριώροφη κατοικία του ο 62χρονος οικογενειάρχης Κυριάκος Χαραλάμπους, ο οποίος έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος 10 περίπου μέτρων, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο το θάνατο.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 10.20 στην περιοχή των Κάτω Πολεμιδιών, στη Λεμεσό,  και όπως δήλωσε στη σκηνή ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης "η Αστυνομία διερευνά εργατικό ατύχημα".
 
" Συγκεκριμένα, 62χρονος ο οποίος ασχολείτο με την τοποθέτηση τσίγκων, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε την ισορροπία του,  με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος 10 περίπου μέτρων και να βρει ακαριαίο θάνατο", συμπλήρωσε.
 
Στο χώρο έφτασαν και επιθεωρητές του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας και ιατροδικαστής, για να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες του τραγικού ατυχήματος.

Ο Γιαννάκης Σωτηριάδης στη σκηνή του εργατικού — Από ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top