Συστάσεις στον Χατζηγιάννη από Αβέρωφ για το ενωτικό – Το πήρε πάνω του ο βουλευτής

Συστάσεις στον Χατζηγιάννη από Αβέρωφ για το ενωτικό – Το πήρε πάνω του ο βουλευτής

Αυτοκριτική και κριτική έγινε αργά το απόγευμα της Πέμπτης (16/2) στην Πινδάρου, κατά την συνεδρία της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΔΗΣΥ.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Κυρίαρχο θέμα  συζήτησης ήταν ασφαλώς τα όσα έγιναν στην Βουλή αναφορικά με την τροπολογία για το ενωτικό δημοψήφισμα και τις ευθύνες συγκεκριμένων βουλευτών.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου, σε ήπιους τόνους μεν, αλλά με κριτικό ύφος δε, εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για τον τρόπο που ενήργησαν συγκεκριμένοι βουλευτές.

Ειδικότερα, την ευθύνη για την όλη ιστορία με την τροπολογία και την αποχή που «αναγκάστηκε» να τηρήσει το κόμμα, ανέλαβε από μόνος του ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού, Κυριάκος Χατζηγιάννης.

Ο κ. Χατζηγιάννης, χρεώθηκε τη μη έγκαιρη ενημέρωση της κοινοβουλευτικής ομάδας με αποτέλεσμα να πιαστεί στον ύπνο ο ΔΗΣΥ εντός της ολομέλειας.

Μάλιστα, όπως μας σημείωσε καλά ενημερωμένη πηγή, η άγνοια της κοινοβουλευτικής ομάδας ήταν τόσο μεγάλη, με τον Αβέρωφ Νεοφύτου να παίρνει την ευθύνη πάνω και να αποφασίζει αποχή, αφού το κόμμα ήταν μοιρασμένο για τη στάση που έπρεπε να τηρήσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στηρίζει τη στρατηγική αναβάθμιση της Κύπρου μέσω δορυφορικών τεχνολογιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στηρίζει τη στρατηγική αναβάθμιση της Κύπρου μέσω δορυφορικών τεχνολογιών

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας δορυφορικών επικοινωνιών Hellas Sat στην Αθήνα, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, όπου ξεναγήθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, Χριστόδουλο Πρωτοπαπά.

BEST OF TOTHEMAONLINE