ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε εξέλιξη οι επαφές του Προέδρου Αναστασιάδη για το λιμάνι Λεμεσού

Σε εξέλιξη οι επαφές του Προέδρου Αναστασιάδη για το λιμάνι Λεμεσού

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 9.30 το πρωί του Σαββάτου 18/02 στην Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού, η σύσκεψη υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το λιμάνι Λεμεσού.

Στη σύσκεψη παρευρίσκονται, μεταξύ άλλων, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ο Υπουργός Μεταφορών Μάριος Δημητριάδης και ο ΓΔ του Υπουργείου Αλέκος Μιχαηλίδης, μέλη του ΔΣ της Αρχής Λιμένων και ο Αναπληρωτής Λιμενάρχης, εκπρόσωποι του Συμβουλίου Λιμενεργατών, του Συνδέσμου Εκτελωνιστών και η Διεύθυνση της διαχειρίστριας εταιρείας του τερματικού εμπορευματοκιβωτίων, Εurogate.

Κατά τις 11.00, έχει προγραμματισθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, στο Διοικητήριο Λεμεσού, με την προσωρινή Επιτροπή των μεταφορέων.

Απο ΚΥΠΕ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο Λιμάνι Λεμεσού ο Πρόεδρος – Συνάντηση με εκπροσώπους της Eurogate και μεταφορείς - Ελπίδα να βρεθεί λύση

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top