Νέο μπλοκάρισμα στο λιμάνι Λεμεσού - «Τα φορτηγά στάλωσαν»

Νέο μπλοκάρισμα στο λιμάνι Λεμεσού - «Τα φορτηγά στάλωσαν»

Σε νέο κλείσιμο του λιμανιού Λεμεσού αναφέρθηκε ο οργανωτικός γραμματέας της ΠΟΒΕΚ Κυριάκος Μουστάκας, ο οποίος αποχώρησε εσπευσμένα από την κοινή συνεδρία των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Μεταφορών και Ελέγχου, οι οποίες συζητούσαν σήμερα τα προβλήματα στο Λιμάνι Λεμεσού.

Όπως ανέφερε ο κ. Μουστάκας, τον πληροφόρησαν πως τα φορτηγά «στάλωσαν», δεν μπορούν να μπουν μέσα στο λιμάνι, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ουρά, αφού υπάρχουν δύο πλοία που ξεφορτώνουν. Όπως είπε, φαίνεται ότι έχει ασκηθεί κάποια πίεση από τα πλοία με αποτέλεσμα να μετακινηθούν τα μηχανήματα και να δημιουργηθεί αδυναμία εξυπηρέτησης των φορτηγών.

Σημείωσε εκ νέου ότι υπάρχει αδυναμία ταυτόχρονης φορτοεκφόρτωσης πλοίων και φορτηγών μαζί.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εγκρίθηκε το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου - Καταδικάζεται η παράνομη επίσκεψη Ερντογάν στα κατεχόμενα

Εγκρίθηκε το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου - Καταδικάζεται η παράνομη επίσκεψη Ερντογάν στα κατεχόμενα

To Ευρωκοινοβούλιο ενέκρινε την Τετάρτη το ψήφισμα για την έκθεση προόδου της Τουρκίας αναφορικά με την ενταξιακή της πορεία και τις σχέσεις της, που συνέταξε ο εισηγητής Ισπανός Ευρωβουλευτής των Σοσιαλιστών Νάτσο Σάντσεθ Αμόρ.