ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Από την περασμένη εβδομάδα οι τρόφιμοι βλέπουν CytaVision – Ευχαριστήρια επιστολή στην Α. Αριστοτέλους από 40 άτομα

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Από την περασμένη εβδομάδα οι τρόφιμοι βλέπουν CytaVision – Ευχαριστήρια επιστολή στην Α. Αριστοτέλους από 40 άτομα

Ένα ξεχωριστό προνόμιο έχουν από την περασμένη εβδομάδα οι τρόφιμοι των Κεντρικών Φυλακών.

Του Φάνη Μακρίδη

Κατόπιν διευθετήσεων της Διευθύντριας των Κεντρικών Φυλακών, Άννας Αριστοτέλους, οι τρόφιμοι έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν συνδρομητική τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα, όσοι έχουν τη δυνατότητα για να διαθέτουν τηλεόραση στο κελί τους, μπορούν να βλέπουν τρία κανάλια της CytaVision. Πρόκειται για δυο κανάλια που προβάλλουν ποδοσφαιρικούς αγώνες (και α΄ κατηγορίας) και το Animal Planet.

Αυτή η κίνηση από πλευράς της διεύθυνσης έγινε ασφαλώς στο πλαίσιο των προσπαθειών της, προκειμένου να αποκτήσουν σωφρονιστικό χαρακτήρα οι Κεντρικές Φυλακές και μάλιστα φαίνεται πως στέφεται με επιτυχία, καθώς υπάρχει και η ανάλογη εκτίμηση.

Όπως πληροφορούμαστε, την Τρίτη (21/02) τρόφιμοι της πτέρυγας «1Α» έστειλαν ευχαριστήρια επιστολή στην Διευθύντρια των Φυλακών Άννα Αριστοτέλους, εκφράζοντας της την εκτίμησή τους προς το πρόσωπό τις αλλά και τις θερμές τους ευχαριστίες.

Στην επιστολή που φέρει υπογραφές 40 ατόμων, γίνεται λόγος μεταξύ άλλων για αξιόλογες ενέργειες της κας Αριστοτέλους, η οποία με βάση τα όσα σημειώνονται «έχει κάνει πιο βιώσιμες και ανθρώπινες τις συνθήκες κράτησης».

Τέλος να σημειωθεί ότι βάσει της συμφωνίας με τη CytaVision δεν θα υπάρχει αρχικά κόστος για τις Κεντρικές Φυλακές. Οι δυο πλευρές αναμένεται να συζητήσουν πάλι στο μέλλον για τη συνεργασία τους, ενώ δεν αποκλείεται να προστεθούν κι άλλα κανάλια ενημερωτικού/εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Να αναφέρουμε ακόμη ότι ακόμη ένα συνδρομητικό κανάλι είχε κάνει πρόταση συνεργασίας στη Διεύθυνση των Κεντρικών Φυλακών.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top