Αυτούς τους δυο Ομονοιάτες αναζητεί η Αστυνομία για τα επεισόδια στο Τσίρειο –

Αυτούς τους δυο Ομονοιάτες αναζητεί η Αστυνομία για τα επεισόδια στο Τσίρειο –

Στη δημοσιότητα δίνει τις φωτογραφίες δυο οπαδών της Ομόνοιας η Αστυνομία Κύπρου για τα επεισόδια στο Τσίρειο Στάδιο.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου αναφερει πως η Αστυνομία αναζητεί τα πρόσωπα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σε σχέση με υπόθεση οχλαγωγίας, βίας στα γήπεδα και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, αδικήματα που διαπράχθηκαν κατά τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝ – ΟΜΟΝΟΙΑΣ που διεξήχθη στις 22/2/2017 στο Τσίρειο Στάδιο.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή διαδικτυακά και ανώνυμα μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE