Το ΑΚΕΛ καταγγέλνει το ΡΙΚ - Για αντιδεοντολογική στάση

Το ΑΚΕΛ καταγγέλνει το ΡΙΚ - Για αντιδεοντολογική στάση

Μεροληπτική και αντιδεοντολογική στάση του ΡΙΚ σε βάρος του ΑΚΕΛ.

Καταγγέλλουμε στην κυπριακή κοινωνία το ΡΙΚ για μεροληπτική και αντιδεοντολογική στάση σε βάρος του ΑΚΕΛ.

Συγκεκριμένα: Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τετάρτης (1/3) του ΡΙΚ κι ενώ φυσιολογικά το κύριο θέμα ήταν η επιβολή ποινής στον τέως Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα, η δημόσια ραδιοτηλεόραση δεν θεώρησε απαραίτητο να προβάλει τη σχετική ανακοίνωση του ΑΚΕΛ.

Τίποτα δεν μετέδωσε.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τους λόγους και τις σκοπιμότητες, γιατί το ΡΙΚ δεν μετέδωσε την ανακοίνωση του ΑΚΕΛ.

Αυτό, όμως, που έχει σημασία είναι ότι η δημόσια ραδιοτηλεόραση για ακόμα μια φορά λειτούργησε αντιδεοντολογικά και μεροληπτικά σε βάρος του ΑΚΕΛ.  02/03/2017.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Προετοιμάζουμε τη συνάντηση 5+1» - Νέο τετ-α-τετ με ΠτΔ τέλος της εβδομάδας

Ολγκίν: «Προετοιμάζουμε τη συνάντηση 5+1» - Νέο τετ-α-τετ με ΠτΔ τέλος της εβδομάδας

Προετοιμάζουμε τη συνάντηση 5 συν 1 με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε τη Δευτέρα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντησή της στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, εκφράζοντας αισιοδοξία ότι οι προσπάθειες θα οδηγήσουν σε τέτοια συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE