ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Θεολόγου ξεκαθαρίζει τι θα πράξει με την υποψηφιότητα Λιλλήκα – «Καρφιά» σε συναδέλφους της και δημοσιογράφους

Η Θεολόγου ξεκαθαρίζει τι θα πράξει με την υποψηφιότητα Λιλλήκα – «Καρφιά» σε συναδέλφους της και δημοσιογράφους

Η βουλευτής της Συμμαχίας Πολιτών, Άννα Θεολόγου, ξεκαθάρισε με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, τι προτίθεται να πράξει όταν ο πρόεδρος του κόμματος της, Γιώργος Λιλλήκας, εξαγγείλει υποψηφιότητα για τις Προεδρικές εκλογές, ρίχνοντας πολιτικά καρφιά σε συναγωνιστές της αλλά και σε δημοσιογράφους.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Συγκεκριμένα η ίδια θεώρησε ότι πρέπει να αποσαφηνίσει τη θέση της αναφορικά με την υποψηφιότητα Λιλλήκα, διότι πολλά γράφονται και ακούγονται για διαφωνούντες εντός του κόμματος με την απόφαση αυτή.

Η κυρία Θεολόγου έγραψε με νόημα:

«Ένας φίλος με ρώτησε ΑΝ ΘΑ υποστηρίξω την ΠΙΘΑΝΗ υποψηφιότητα του Προέδρου της Συμμαχίας Πολιτών για τις Προεδρικές του 2018.

Η απορία μου γιατί με ρωτά αυτή την ερώτηση, είχε ως απάντηση ότι έγραφαν οι εφημερίδες ότι η Συμμαχία θα μείνει χωρίς κοινοβουλευτική ομάδα αν ο Γιώργος Λιλλήκας τύχει της στήριξης συγκεκριμένου κόμματος.

Δυστυχώς τα μίντια (έντυπα και ηλεκτρονικά) καλλιεργούν συνειδήσεις και αφήνουν άδικες εντυπώσεις.

Είναι δυνατόν ο πρόεδρος του κόμματος που σε τίμησε με το να σε επιλέξει για το ψηφοδέλτιο του να είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας και να βάζεις βέτο αν θα τον στηρίξει οποιοσδήποτε?

Ενημερωτικά δεν έχω οποιεσδήποτε προσωπικές ατζέντες αλλά και δεν είμαι αγνώμων».

Πληροφορίες πάντως, θέλουν τον Γιώργο Λιλλήκα να θέτει την υποψηφιότητα του στις 12 Μαρτίου, ενώπιον της Ανώτατης Συγκλήτου η οποία αναμένεται και να την επικυρώσει κατ’ πλειοψηφία.

Κορυφαία στελέχη του κόμματος διαφωνούν με την κάθοδο Λιλλήκα καθότι θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο ο ενδιάμεσος χώρος θα διασπαστεί ιδίως αν την υποψηφιότητα του στηρίξει το ΑΚΕΛ.

Σε αυτούς μάλλον θέλησε να απαντήσει η κυρία Θεολόγου όπως και σε συγκεκριμένα Μ.Μ.Ε  που μεταφέρουν και τις εν λόγω πληροφορίες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Με Σύρους πρόσφυγες θέλει να πιέσει την Ευρώπη ο ηγέτης της Χεζμπολάχ

Μονή Αββακούμ: Συνεχίζονται οι καταθέσεις ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής – Πέρνουν σειρά οι άλλοι τρεις μοναχοί

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

Έδειξε πλαστή ταυτότητα και έσπρωξε αστυνομικό για να διαφύγει - Τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι στην κατοχή του

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Η φωτογραφία στο Instagram που τη δείχνει να θηλάζει τον γιο της



Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Κανείς δεν ανέμενε ότι θα έβγαινε άσπρος καπνός από την τελευταία συνάντηση της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν η οποία τη Δευτέρα, είχε τις τελευταίες χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον Ερσίν Τατάρ, ο οποίος επέμενε στις δικές του γνωστές θέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top