ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δίκη Έφης Ηροδότου: «Το θύμα ήταν στην θέση του. Δεν εκινείτο καθόλου» – Αίμα στο χερούλι της πόρτας του αυτοκινήτου

Δίκη Έφης Ηροδότου: «Το θύμα ήταν στην θέση του. Δεν εκινείτο καθόλου» – Αίμα στο χερούλι της πόρτας του αυτοκινήτου

Με την εξέταση του μάρτυρα κατηγορίας αστυφύλακα Λουκά Αθανασίου ολοκληρώθηκε η δικαστική διαδικασία της Δευτέρας 06/03 στην υπόθεση της Έφης Ηροδότου.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Στην εξέταση του από την δικηγόρο της Δημοκρατίας Αντιγόνη Μιχαήλ, ο μάρτυρας κατηγορίας κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούν το σχέδιο που έγινε για την σκηνή του δυστυχήματος αλλά και τις δέσμες φωτογραφιών που κατατέθηκαν ως τεκμήρια. 

Ο Αθανασίου επεξηγώντας διάφορες φωτογραφίες αναφέρθηκε στα υγρά που υπήρχαν στο δρόμο από το ταγκι του νερού των καθαριστήρων του αυτοκινήτου της Έφης Ηροδότου. Μεταξύ άλλων, επέσημανε πως όταν έφτασε στην σκηνή το κράνος του Αιμίλιου ήταν στην θέση του και μετακινήθηκε.

«Όταν έφτασα το θύμα ήταν στην θέση του. Δεν εκινείτο καθόλου. Τον παρέλαβε το ασθενοφόρο και μετά όταν έφτασε στο νοσοκομείο ενημερωθήκαμε ότι το θύμα απεβίωσε» σημείωσε ο μαρτυράς.

 Σε ερώτηση μάλιστα της κατηγορούσας αρχής για την απόσταση που βρέθηκε η μοτοσικλέτα από το σημείο σύγκρουσης, ο Αθανασίου ανέφερε πως το μοτοποδήλατο κατέληξε 18 μέτρα από την σύγκρουση.

Αναμεσά σε άλλα έκανε αναφορά στις ζημίες των οχημάτων τονίζοντας πως από εκεί μπορούσαν να καθοριστούν οι πορείες τους.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως το μοτοποδήλατο δέχθηκε εμβολισμό, ενώ στο χερούλι της πόρτας του οχήματος της κατηγορούμενης υπήρχαν αίματα.

Να σημειώσουμε πως εντύπωση προκάλεσε και η αναφορά στην φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται σκάψιμο και μαύρισμα στο σημείο της σύγκρουσης, από τους τροχούς του μοτοποδήλατου.

Ο μάρτυρας ανέφερε πως από την σύγκρουση προκλήθηκε το σκάψιμο, επισημαίνοντας την σφοδρότητα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δίκη Έφης Ηροδότου – Αθανασίου: «Ήταν κρουσμένες... Εκινδύνεψα να χάσω την δουλειά μου για λάθη άλλων...»

Δίκη Ηροδότου: Με άλλη διάθεση στο δικαστήριο η κατηγορούμενη – Σφοδρή η σύγκρουση με το μοτοποδήλατο του Αιμίλιου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top