Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία! Έρχεται πιο νωρίς το καλοκαίρι;

Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία! Έρχεται πιο νωρίς το καλοκαίρι;

Μεσοβδόμαδα θα υπάρξει άνοδος στην θερμοκρασία, ενώ την Παρασκευή θα σημειωθεί μικρή πτώση. Επίσης, ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Διαβάστε αναλυτικά την πρόβλεψη του Τμήματος Μετεωρολογίας.

Το βράδυ της Δευτέρας 6/3 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί,  ασθενείς 3  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 9  στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Τρίτη 7/3 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις,  κυρίως στα ορεινά.  Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3  μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3  με 4  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 22  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 20  στα παράλια και στους 14  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Tο βράδυ ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί,  ασθενείς 3  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.
 
Την Τετάρτη 8/3 και την Πέμπτη 9/3 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.
 
 Την Παρασκευή 10/3 ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε να έχουμε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν

ΠτΔ για Κυπριακό: Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε να έχουμε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν

Έχω υποσχεθεί στον κυπριακό λαό ότι θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να δημιουργηθούν οι συνθήκες επανέναρξης των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν κάποιες ανακοινώσεις προς αυτή την κατεύθυνση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE