LIFESTYLE

Νέο ζευγάρι στην Showbiz; Ξανά ερωτευμένος ο Κύπριος τραγουδιστής με μελαχρινή κουκλάρα;

Νέο ζευγάρι στην Showbiz; Ξανά ερωτευμένος ο Κύπριος τραγουδιστής με μελαχρινή κουκλάρα;

Μπορεί να μην πάει καιρός από τότε που έβαλε τέλος στη σχέση του ωστόσο φαίνεται πως δεν θα αργήσει να «γυρίσει σελίδα» και να βρει την επόμενη σύντροφό του μιας και είναι και νέος και ωραίος και περιζήτητος.

Ο λόγος για τον Κύπριο τραγουδιστή Λούκα Γιώρκα ο οποίος όπως διαβάζουμε στο Gossip-tv.gr μετά το χωρισμό του, έχει έρθει πολύ κοντά με την καλλονή του μόντελινγκ  Σοφία Χαρμαντά.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η εταιρεία παραγωγής που είναι υπεύθυνη για το καινούργιο video clip του Λούκα πρότεινε τη Σοφία ως συμπρωταγωνίστρια του σε αυτό. Η συνεργασία έκλεισε αμέσως, καθώς και ο ίδιος ο Λουκάς εντυπωσιάστηκε από τη Σοφία.

Κάποιοι κάνουν λόγο για νέο έρωτα, κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν πως οι δυο τους κάνουν απλά στενή παρέα. Πάντως η 21χρονη καλλονή είναι πανέμορφη και σίγουρα μπορεί να έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του τραγουδιστή από τη Λάρνακα.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ciao, οι δυο τους προσπαθούν με κάθε τρόπο να μην δίνουν δικαιώματα και ιδιαίτερα ο Λουκάς Γιώρκας, καθώς ο ίδιος γνωρίζει από πρώτο χέρι πόσο η υπερβολική δημοσιότητα μπορεί να βλάψει μια σχέση δύο ανθρώπων πολύ γνωστών, ο καθένας στον τομέα του.

Για αυτό και μέχρι τώρα οι συναντήσεις τους γίνονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

7

8


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top