LIFESTYLE

Η Showbiz σχολιάζει το ψάρι του Γιώργου Αγγελόπουλου! «Δεν τους ξύπνησε να το μοιραστεί με όλη την ομάδα το κτήνος…»

Η Showbiz σχολιάζει το ψάρι του Γιώργου Αγγελόπουλου! «Δεν τους ξύπνησε να το μοιραστεί με όλη την ομάδα το κτήνος…»

Αίσθηση έχουν προκαλέσει η αποκάλυψεις της Σόφης Πασχάλη για τη συμπεριφορά του Αγγελόπουλου και οι εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz, δεν άφησαν ασχολιάστα όσα άκουσαν.

Στα τελευταία επεισόδιο του «Survivor» βλέπουμε ότι έχει αλλάξει η ατμόσφαιρα στην παραλία των «Διάσημων». Οι παίκτες της ομάδας έχουν χωριστεί και ανταλλάσσουν κατηγορίες. 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει απομονωθεί από την υπόλοιπη ομάδα και οι «Διάσημοι» κάθε τόσοΜ κάνουν τα παράπονα τους για τη συμπεριφορά του Σκιαθίτη καθηγητή θαλάσσιου σκι.

Στο χθεσινό επεισόδιο, η Σόφη Πασχάλη αποκάλυψε ένα περιστατικό που ώθησε τους «Διάσημους» να στοχοποιήσουν τον Ντάνο. Το πρώτο, σύμφωνα με τα λεγόμενα της γυμνάστριας, ήταν όταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος ψάρεψε ένα ψάρι και δεν το μοιράστηκε με όλη την ομάδα αλλά με έναν παίκτη, τον οποίο δεν κατανόμασε. 

Επίσης, οι αρχηγικές τάσεις του παίκτη και η συνήθεια του να περπατάει πάντα μπροστά από τους συμπαίκτες του, φαίνεται ότι προκάλεσε τη δυσαρέσκεια της ομάδας.

Αίσθηση έχουν προκαλέσει η αποκάλυψεις της Σόφης Πασχάλη για τη συμπεριφορά του Γιώργου Αγγελόπουλου και οι εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz, δεν άφησαν ασχολιάστα όσα άκουσαν.

Η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε στο Twitter:

Η Ναταλία Γερμανού επίσης υπερασπίστηκε τον Γιώργο Αγγελόπουλο:

Τα λεγόμενα της Σόφης Πασχάλη σχολίασαν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Φαίη Σκορδά μέσα από τις εκπομπές τους «Happy Day» και «Πρω1νό» αντίστοιχα.

 

Από Πρώτο ΘΕΜΑ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top