LIFESTYLE

Ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της γνωστό μοντέλο στην Κύπρο: «Τον κλωτσούσα και ούρλιαζα, πάλεψα μαζί του» - VIDEO

Ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της γνωστό μοντέλο στην Κύπρο: «Τον κλωτσούσα και ούρλιαζα, πάλεψα μαζί του» - VIDEO

Σε σοκαριστικές αποκαλύψεις προχώρησε το γνωστό μοντέλο μέσα από την εκπομπή του Παναγιώτη Δημόπουλου και της Δήμητρας Μακρυγιάννη «Άλλη μέρα, Κάθε Μέρα» στον Alpha Κύπρου

H 23χρονη Άννα Πόλεβικ κατάγεται από την Ρωσία και τα τελευταία 13 χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Κύπρου και είναι μητέρα ενός 3χρονου αγοριού. Ασχολείται με τον χώρο του μόντελινγκ και προσπάθησε να συμμετάσχει στον διαγωνισμό ομορφιάς Σταρ Κύπρος αλλά δεν κατάφερε να μπει στα live.

Το μοντέλο μίλησε για την βία από τον πρώην σύντροφο της και με δάκρυα στα μάτια περίγραψε το περιστατικό.

Η Άννα αποκάλυψε τα πολλαπλά περιστατικά βίας που δέχτηκε από τον πρώην σύντροφο της. Μάλιστα μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε κατόπιν υποστήριξε ότι δέχθηκε απειλές και τηλεφωνήματα από άγνωστους οι οποίοι την προέτρεψαν να σταματήσει να μιλά και πως αν δεν το κάνει θα την στείλουν στο νοσοκομείο.

Ενώ στην συνέχεια μίλησε για το πως κατάφερε να γλιτώσει από τον πρώην σύντροφο της: «Με τράβηξε μέσα σε ένα μικρό δωμάτιο κι έκλεισε την πόρτα. Με χτύπησε με μανία χωρίς να τον νοιάζει αν είμαι γυναικά. Τον κλωτσούσα και ούρλιαζα, πάλεψα μαζί του. Δεν ήμουν ποτέ τόσο φοβισμένη. Κατάφερα να φτάσω στην πόρτα του δωματίου, την άνοιξα και έτρεξα. Έκλαιγα το βράδυ που ξάπλωσα για να κοιμηθώ. Φοβάμαι να σκεφτώ τι θα είχε συμβεί εάν δεν πάλευα μαζί του.»

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή που δημοσίευσε ο Παναγιώτης Δημόπουλος:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top