ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΥΠΕΞ: Δεν φαίνεται να υπάρχουν Κύπριοι ανάμεσα στα θύματα και τους τραυματίες στη Στοκχόλμη

ΥΠΕΞ: Δεν φαίνεται να υπάρχουν Κύπριοι ανάμεσα στα θύματα και τους τραυματίες στη Στοκχόλμη

Με βάση τη μέχρι στιγμής πληροφόρηση, δεν φαίνεται να υπάρχουν Κύπριοι ανάμεσα στα θύματα και τους τραυματίες, ανακοινώνει το Υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο και σημειώνει ότι παρακολουθεί στενά την κατάσταση ενώ δίνει στη δημοσιότητα στοιχεία επικοινωνίας για την Πρεσβεία της Δημοκρατίας στην πρωτεύουσα της Σουηδίας για το κοινό.

«Σε σχέση με τη σημερινή τρομοκρατική επίθεση στη Στοκχόλμη, το Υπουργείο Εξωτερικών επιθυμεί να ενημερώσει ότι παρακολουθεί στενά την κατάσταση, σε συντονισμό με την Πρεσβεία της Δημοκρατίας στη Στοκχόλμη», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών.

Με βάση τη μέχρι στιγμής υπάρχουσα πληροφόρηση, προστίθεται, «δεν φαίνεται να υπάρχουν Κύπριοι ανάμεσα στα θύματα και τους τραυματίες».

«Οι Κύπριοι πολίτες που ενδέχεται να βρίσκονται στη Στοκχόλμη καλούνται να ακολουθούν τις υποδείξεις των σουηδικών αρχών», αναφέρεται.

Το Υπουργείο, προστίθεται, «θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις».

Για περισσότερες πληροφορίες, συμπληρώνεται, οι Κύπριοι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Πρεσβεία της Δημοκρατίας στη Στοκχόλμη:

Πρεσβεία Στοκχόλμη

Στοιχεία επικοινωνίας κατά τις εργάσιμες ώρες (9:00 – 17:00, Δευτέρα – Παρασκευή)

Διεύθυνση

Styrmansgatan 4

1st Floor

114 54 Stockholm

 

Τηλ.: + 46 8 245008

Φαξ: + 46 8 244518

Ηλ. ταχ.: [email protected]

Ιστ.: www.mfa.gov.cy/embassystockholm

Στοιχεία επικοινωνίας κατά τις μη εργάσιμες ώρες

Τηλ.: +46727272319 / +46702898904

Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων Υπουργείου Εξωτερικών

Τηλ.: +357 22801000 / 97775998

Email: [email protected]

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top