Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας προς νέο αεροδρόμιο πορευόταν την Δευτέρα (10/4) η ώρα 9: 00 μ.μ φορτηγό με ογκόλιθο, ο οποίος γέρνει προς την μία μεριά, πράγμα το οποίο μπορεί να προκαλέσει ατύχημα αν γείρει όλο αυτό το βάρος σε κάποιον.
Ο ογκόλιθος εξέχει κατά πολύ από την επιφάνεια του φορτηγού με αποτέλεσμα να προκαλεί φόβο και ανησυχία στους υπόλοιπους οδηγούς.
Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που αντικρίζουμε τέτοιου είδους φαινόμενα στους δρόμους της Κύπρου αλλά ούτε και θα είναι η τελευταία γιατί ως λαός δεν έχουμε οδική συνείδηση.
Δείτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




