LIFESTYLE

Γιατί μας κοροϊδεύει η Νάργες; Ιδού η απόδειξη ότι δεν έχει υψοφοβία! VIDEO

Γιατί μας κοροϊδεύει η Νάργες; Ιδού η απόδειξη ότι δεν έχει υψοφοβία! VIDEO

Κάποτε ανέβαινε σε μπάλα κατεδάφισης παριστάνοντας την Miley Cyrus...

Από το επεισόδιο της Τετάρτης, 19-4 δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την κρίση πανικού της Λάουρας Νάργες όταν ανέβηκε στην τσουλήθρα, λόγω υψοφοβίας.

Ματά λύπης μας υποστηρίζουμε ότι η Λάουρα Νάργες θα πρέπει να λάβει υποψηφιότητα για βραβείο Οσκαρ, μιας και μπήκε στη διαδικασία να κοροϊδέψει όλους τους συμπαίκτες της, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό.

Φτάνοντας λοιπόν στο ύψος της πισίνας η ίδια διαπίστωσε ότι φοβάται τα ύψη και το νερό, πιάνοντας την κρίση πανικού, και μετά τα ντοκουμέντα μπορούμε να ισχυριστούμε ότι παρίσανε ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

«Φοβάμαι μέχρι και το νερό στην μπανιέρα μου!» δήλωσε, αλλά οι φωτογραφίες την θέλουν να κάνει τσουλήθρα σε μεγάλο πάρκο στο παρελθόν μαζί με τον αγαπημένο της.

Όσον αφορά στην υψοφοβία της, φωτογραφικό ντοκουμέντο την θέλει να ποζάρει πάνω στην στέγη πολυκατοικίας στην Αθήνα.

Ούτε συζήτηση για τις πόζες της πάνω σε μπάλα κατεδάφισης παριστάνοντας την Miley Cyrus.

Η Κατερίνα Καινούργιου έσπευσε να δικαιολογήσει τη Λάουρα, λέγοντας ότι δεν ξέρεις πότε θα σου χτυπήσει η κρίση πανικού, ενώ η Ανθή Βούλγαρη επέμενε ότι όλοι σπεύδουν να την νταντέψουν, εν αντιθέσει με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top