ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΘΗΕΝΟΥ: 30χρονη «κάρφωσε» τον σύζυγό της ότι έκλεβε από την δουλεία του προϊόντα και τα έφερνε σπίτι – Συνελήφθη ο 38χρονος

ΑΘΗΕΝΟΥ: 30χρονη «κάρφωσε» τον σύζυγό της ότι έκλεβε από την δουλεία του προϊόντα και τα έφερνε σπίτι – Συνελήφθη ο 38χρονος

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας προσάγεται την Τετάρτη 26/4, 38χρονος σε σχέση με υπόθεση που αφορά κλοπή προϊόντων από εταιρεία στην οποία εργάζεται.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 30χρονη από τη Βουλγαρία, κάτοικος Αθηένου, κατήγγειλε την Τρίτη 25/4 στην Αστυνομία ότι ο σύζυγός της 38 ετών, επίσης από τη Βουλγαρία, μηχανοδηγός σε γνωστή υπεραγορά, στο διάστημα των μηνών Φεβρουαρίου –Απριλίου έκλεψε από τις κεντρικές αποθήκες της εταιρείας στη Νέα Βιομηχανική Περιοχή Αραδίππου διάφορα προϊόντα.

Το πρωί, άνδρες της Αστυνομίας ερεύνησαν το σπίτι στο οποίο διαμένει ο 38χρονος όπου εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα προϊόντων όπως είδη ένδυσης, καθαριστικά, καλλυντικά, ηλεκτρικά εργαλεία, τρόφιμα και άλλα τα οποία εκ πρώτης όψεως πωλούνται αποκλειστικά στην συγκεκριμένη υπεραγορά και η αξία των οποίων δεν έχει ακόμη υπολογιστεί.

Ο 38χρονος δεν μπόρεσε να δώσει ικανοποιητικές απαντήσεις για την προέλευση των ανευρεθέντων και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Αργότερα την Τετάρτη 26/4 αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας από το οποίο θα ζητηθεί η έκδοση διατάγματος κράτησής του.

 

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top