ΠΡΟΣΟΧΗ- ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κλειστές μέχρι 7/5 οι δύο λωρίδες με κατεύθυνση τα φώτα Γαβριηλίδη

ΠΡΟΣΟΧΗ- ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κλειστές μέχρι 7/5 οι δύο λωρίδες με κατεύθυνση τα φώτα Γαβριηλίδη

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων πληροφορεί το κοινό ότι οι δύο λωρίδες με κατεύθυνση προς τα φώτα τροχαίας Γαβριηλίδη στο τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού (πρώην Σανταρόζα) στην Λευκωσία, μεταξύ της Λεωφόρου Μακαρίου (Αστυνομικός Σταθμός Λυκαβηττού) και της οδού Γερασίμου Μαρκορά, θα παραμείνουν κλειστές για την κυκλοφορία μέχρι και την Κυριακή, 7 Μαΐου, στις 8 π.μ..

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι λωρίδες κυκλοφορίας θα παραμείνουν κλειστές για λόγους ασφάλειας λόγω της κατεδάφισης ιδιωτικής πολυκατοικίας στην περιοχή. Η πιθανή πτώση υπολειμμάτων από τις κατεδαφίσεις θα έθετε σε κίνδυνο πεζούς και διερχόμενα οχήματα και ως εκ τούτου, η απόφαση κρίθηκε επιβεβλημένη.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την ταλαιπωρία και παρακαλεί το κοινό να ακολουθεί τις υποδείξεις των πινακίδων τροχαίας και τις παρακάμψεις που έχουν καθοριστεί.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπίωτης: «Η Κύπρος καλωσορίζει προσπάθειες των ΗΠΑ, σταθερή η υποστήριξη Ουκρανίας»

Λετυμπίωτης: «Η Κύπρος καλωσορίζει προσπάθειες των ΗΠΑ, σταθερή η υποστήριξη Ουκρανίας»

Η Κύπρος καλωσορίζει τις μεσολαβητικές προσπάθειες των ΗΠΑ προς επίτευξη βιώσιμης ειρήνης, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και τη βούληση της Ουκρανίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι παραμένει η σταθερή υποστήριξη στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE