Στις 200 περίπου καταγγελίες σημείωσε η Αστυνομία με την εκστρατεία της - Βρήκαν «λαβράκι» όμως από εκεί που δεν το περίμεναν σε Φαρμακείο

Στις 200 περίπου καταγγελίες σημείωσε η Αστυνομία με την εκστρατεία της - Βρήκαν «λαβράκι» όμως από εκεί που δεν το περίμεναν σε Φαρμακείο

Κατά την διάρκεια των εκστρατειών της Αστυνομίας εντόπισαν έναν 43χρονο, ο οποίος ήταν κρυμμένος σε φαρμακείο, ο οποίος είχε στην κατοχή του χρηματικό ποσό και φάρμακα που είχε κλέψει.

Στο πλαίσιο δράσης της Αστυνομίας για πρόληψη των τροχαίων δυστυχημάτων, καθώς επίσης και εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη, πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη στην επαρχία Λευκωσίας και Λεμεσού, στοχευμένες εκστρατείες. 

Στην επαρχία Λευκωσίας, η εκστρατεία επικεντρώθηκε σε σημεία του οδικού δικτύου, όπου συμβαίνουν σοβαρά και θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα. Κατά την εκστρατεία ελέγχθηκαν 36 οχήματα και κατακρατήθηκαν επτά μηχανοκίνητα οχήματα (4 αυτοκίνητα και 3 μοτοσικλέτες) για περαιτέρω εξετάσεις. Έγιναν επίσης και 122 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα.

Επίσης, οι έλεγχοι επεκτάθηκαν και σε οδούς, στις οποίες συχνάζουν αρκετά πρόσωπα και προκαλούν οχληρία σε περιοίκους. 
Έγινε έλεγχος σε αρκετά άτομα και τους έγιναν συστάσεις όπως είναι προσεκτικοί και συμμορφώνονται με το νόμο.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, μέλη της Αστυνομίας κλήθηκαν και μετέβησαν σε περιστατικό, μετά από πληροφορία, ότι άγνωστο πρόσωπο παραβίασε την είσοδο υποστατικού.

Τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν κρυμμένο εντός του υποστατικού 43χρονο, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν κρυμμένος σε φαρμακείο και συγκεκριμένα είχε «σουφρώσει» φάρμακά καθώς και ένα μικρό χρηματικό ποσό.

Στην κατοχή του ανευρέθηκε περιουσία (χρηματικό ποσό και προϊόντα) τα οποία φέρεται να έκλεψε από το υποστατικό.

Επίσης, σε στοχευμένη εκστρατεία που έγινε στην επαρχία Λεμεσού, η οποία επικεντρώθηκε στο παραλιακό μέτωπο της πόλης (λεωφόρο Αμαθούντος, Εναέριο, 1ο Κάθετο κλπ), έγιναν 82 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα.
 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE