Το πυροσβεστικό όχημα που κάηκε στην πυρκαγιά της Σολέας παραμένει στο σημείο - Ποιός ο λόγος σύμφωνα με τον Τσιντίδη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το πυροσβεστικό όχημα που κάηκε στην πυρκαγιά της Σολέας παραμένει στο σημείο - Ποιός ο λόγος σύμφωνα με τον Τσιντίδη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πυροσβεστικό όχημα το οποίο είχε καεί από τις περσινές πυρκαγιές στην περιοχή Σολέας, πριν από περίπου 10 μήνες, έχει ριζώσει από τα πέρσι στην περιοχή όπου και το άφησαν.

Της Χρύσως Καλούδη

Σε δευτερόλεπτα είχε τυλιχθεί από φωτιά, ευτυχώς οι πυροσβέστες πρόλαβαν και σώθηκαν. Έμεινε όμως παραμελημένο στον ίδιο χώρο όπου και το άφησαν.

Η κατάσταση αυτή υπέπεσε στην αντίληψη συμπολιτών μας, που μας ενημέρωσαν σχετικά.

Σύμφωνα, πάντως, με τοποθετήσεις του Διευθυντή του Τμήματος Δασών, Τάκη Τσιντίδη, στο ThemaOnline, υπάρχει συγκεκριμένος λόγος γι αυτή την κατάσταση. «Έχουμε πάρει την έγκριση από το Υπ. Οικονομικών για το συγκεκριμένο όχημα για να το μεταφέρουν να το αποσυναρμολογήσουν και να το  πωλήσουν ως παλιοσίδερα», μας ανέφερε σχετικά.

Και πρίοσθεσε: «Η όλη αυτή διαδικασία όμως χρειάζεται χρόνο».

Από μόνοι τους όπως μας είχε αναφέρει  ο κ .Τσιντίδης δεν μπορούσαν να το μεταφέρουν γιατί θα ξόδευαν αρκετό χρόνο και χρήμα για να το αποσυναρμολογήσουν.

Μάλιστα, όπως σημειώνει, «αυτή την στιγμή περιμένουμε την έγκριση από τις ηλεκτρομηχανολογικές υπηρεσίες του Κράτους για να πωληθεί ως παλιοσίδερα».

Δείτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Πηγή του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας ανέφερε ότι την Παρασκευή προβλέπεται να γίνουν στην Κωνσταντινούπολη τριμερείς συναντήσεις στο πλαίσιο των ειρηνευτικών συνομιλιών που επρόκειτο να ξεκινήσουν μεταξύ των Ρώσων και των Ουκρανών.