Ν. Παπαδόπουλος:«Ατυχής η αναφορά μου, δεν αμφισβητώ την ακεραιότητα του δημοσιογράφου»

Ν. Παπαδόπουλος:«Ατυχής η αναφορά μου, δεν αμφισβητώ την ακεραιότητα του δημοσιογράφου»

«Έχω το θάρρος να παραδεχτώ ότι ήταν ατυχής η χθεσινή διατύπωση μου στον @stavrosrik. Σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητώ την ακεραιότητά του», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

«Σε μια ζωντανή συζήτηση γίνονται και λάθη. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι οι εύκολες ατάκες κάποτε πλήττουν τον εποικοδομητικό διάλογο», σχολίασε επίσης ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ.

Η ΕΣΚ νωρίτερα εξέδωσε ανακοίνωση επικρίνοντας τον κ. Παπαδόπουλο και χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά του ατυχή.
Μεταξύ άλλων η ΕΣΚ αναφέρει πως ο δημοσιογράφος του ΡΙΚ Σταύρος Κυπριανού έτυχε άκομψης, ατυχούς και προσβλητικής αντιμετώπισης, σε τηλεοπτική συνέντευξη που μεταδόθηκε ζωντανά από την κρατική τηλεόραση την περασμένη Τρίτη 2 Μαΐου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκινούν την Παρασκευή 16 Μαΐου οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας, σύμφωνα με το Tass

Ξεκινούν την Παρασκευή 16 Μαΐου οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας, σύμφωνα με το Tass

Οι ρωσο-ουκρανικές διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν τελικά την Παρασκευή, στο Ντολμαμπαχτσέ της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, που μεταδίδει δηλώσεις του βοηθού του Ρώσου Προέδρου και επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας, Βλαντίμιρ Μεντίνσκι, ότι σκοπός των απευθείας συνομιλιών είναι «η εγκαθίδρυση μακροπρόθεσμης ειρήνης και η αντιμετώπιση των πρωταρχικών αιτίων της κρίσης».

BEST OF TOTHEMAONLINE