ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: «Φερ’ τον Αλβανό να τον πάρουν στον Άντρο να τον ‘παίξει’» - Η περιπολία του Μπένη μαζί με τον Φένεκ

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: «Φερ’ τον Αλβανό  να τον πάρουν στον Άντρο να τον ‘παίξει’» - Η περιπολία του Μπένη μαζί με τον Φένεκ

«Φερ’ τον Αλβανο να το πάρουν στον Άντρο να τον ‘παίξει’» ήταν τελευταία κουβέντα που είχε ο Χαράλαμπος Ανδρέου μαζί με τον Μάριο Χριστοδούλου (Μπένη) πριν την σύλληψη του από την Αστυνομία. Αναφορά που έγινε κατά την διάρκεια της κατάθεσης του την Παρασκευή 05/05 ενώπιον του Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου για τον τετραπλό φονικό της Αγίας Νάπας.

Συνεχίστηκε και την Παρασκευή 05/05 η κατάθεση του βασικότερου μαρτυρά κατηγορίας Χαράλαμπου Ανδρέου, για τον φονικό της Αγίας Νάπας με θύματα τον Φάνο Καλοψιδιώτη, το ζεύγος Ηλία και Σκεύη Χατζηευθυμίου καθώς και τον ένα εκ των εκτελεστών.

Ο 33χρονος Πάμπος Ανδρέου συνέχισε να διαβάζει τις καταθέσεις που έδωσε στην αστυνομία αναφέροντας την τελευταία επικοινωνία που είχε με τον Μπένη πριν συλληφθεί.

Συγκεκριμένα, βάσει των όσων ισχυρίστηκε, ο Μπένης του είπε «φερ’ τον Αλβανό να τον πάρουν στον Άνδρο να τον ‘παίξει’». Μάλιστα κατά την αντεξέταση του επεξήγησε πως  ο «Άνδρος», είναι ο Άντρος Ροδοθέου.

Χαρακτηριστικά επεσήμανε πως δεν έχει πληροφορίες ότι στην όλη υπόθεση εμπλέκεται ο Άντρος Ροδοθέου, όμως επανέλαβε πως ο Μπένης του είχε πει: «Παρ’ τον να τον ‘παιξει’».

Σε άλλο σημείο της κατάθεσης του ο Πάμπος Ανδρέου έκανε αναφορά και στον γαμπρό του Άντρου Ροδοθέου. Συγκεκριμένα ανέφερε πως είναι το πρόσωπο που βοήθησε στο να κλαπεί το όχημα από τη Λευκωσία που χρησιμοποίησαν για τον φόνο.

Ο Πάμπος Ανδρέου σε άλλο σημείο της κατάθεσης του αναφέρει πως είχε δει τον Μπένη μαζί με τον Φένεκ έξω από το διαμέρισμα οπού έμεναν οι δυο Αλβανοί εκτελεστές στην Λευκωσία.

Μάλιστα, τονισέ πως ο Μπένης βρισκόταν μαζί με τον Φένεκ, αφού είδε το όχημα του τελευταίου που ηταν ένα Range Rover άσπρο.

Αξιό αναφοράς είναι πως ο Ανδρέου κατά την αντεξέταση ανέφερε πως πιστεύει ότι ο Μπένης δεν είναι ο μοναδικός εμπλεκόμενος σε αυτή την υπόθεση. Στήριξε το επιχείρημα του, λέγοντας πως ο Μπένης δεν είχε χρήματα και σε κάποια στιγμή βρέθηκε να κρατά. Τόνισε δε πως τα χρήματα πιστεύει ότι του τα έδωσε ο Παναγιώτης Πένταυκας.

Τέλος, κατά την αντεξέταση του από τον δικηγόρο του Πένταυκα, ο Πάμπος Ανδρέου επέμενε ότι το πρόσωπο που τους υπέδειξε την διαδρομή της διαφυγής είναι ο Παναγιώτης Πένταυκας.

Η υπόθεση θα συνεχιστεί τη Δευτέρα 08/05 με την αντεξέταση του ίδιου μάρτυρα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top