ΟΗΕ: Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Γιοχάνες Χαν
Τα Ηνωμένα Έθνη ανέφεραν ότι ανυπομονούν να συνεργαστούν με τον Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό, Γιοχάνες Χαν, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Ο λόγος για την 21χρονη Λεμεσιανή Μαρκέλλα Χατζημιτσή η οποία στάθηκε μπροστά από την κριτική επιτροπή κλέβοντας τις εντυπώσεις με την ερμηνείας της κερδίζοντας παράλληλα και το εισιτήριο για την επόμενη φάση.
Η νεαρή τραγουδίστρια σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει σπουδάσει Popular music Performnace στο Μαντσεστερ ενώ εργάζεται ως καθηγήτρια φωνητικής σε ωδείο στη Λεμεσό. Παράλληλα κάνει επιλεγμένες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και μπουάτ ενώ εμφανίζεται και σε πολύ γνωστό πολυτελέστατο ξενοδοχείο στην Πάφο.
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η όμορφη Μαρκέλλα πέραν από μια πολύ καλή φωνή διαθέτει και όλο το «πακέτο» για να κάνει καριέρα στη μουσική και είμαστε σίγουροι πως αυτό το κορίτσι θα φτάσει πολύ μακριά.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις