«Σε παράνοια ο Κιμ Γιονγκ Ουν» δήλωσε η αμερικανίδα πρέσβης στον ΟΗΕ

«Σε παράνοια ο Κιμ Γιονγκ Ουν» δήλωσε η αμερικανίδα πρέσβης στον ΟΗΕ

Η πρεσβευτής των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, Νίκι Χέιλι, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν «σε κατάσταση παράνοιας» προσπάθησε με τη σημερινή πυραυλική εκτόξευση να στείλει ένα μήνυμα στη Νότια Κορέα.

Παράλληλα, δήλωσε ότι οι «ΗΠΑ θα εξακολουθήσουν την άσκηση πιέσεων» στη Βόρεια Κορέα, ενώ το πυραυλικό πρόγραμμα της Πιονγκγιάνγκ, «πλησιάζει την Ρωσία».

Η Χέιλι ξεκαθάρισε επίσης, ότι δοκιμαστικές πυραυλικές εκτοξεύσεις σαν την σημερινή, δεν είναι ο τρόπος διεξαγωγής πιθανής συνάντησης μεταξύ του βορειοκορεάτη ηγέτη και του αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE