ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έχει κήλη σε μέγεθος πεπονιού και προγραμμάτισαν εγχείριση για τις 12/06 – «Βγαίνει έξω το έντερό μου!» - ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έχει κήλη σε μέγεθος πεπονιού και προγραμμάτισαν εγχείριση για τις 12/06 – «Βγαίνει έξω το έντερό μου!» - ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μητέρα δυο ανηλίκων και μονογονιός έχει κήλη σε μέγεθος πεπονιού στη δεξιά πλευρά της κοιλιάς της, υποφέρει από πόνους και της όρισαν ραντεβού μετά από τέσσερις εβδομάδες!

Του Χρίστου Ζήνωνος

Με μετεγχειρητική κήλη μήκους 43 εκατοστομέτρων, μετά τη δεύτερη της καισαρική, η Βενετία Νεοκλέους χρειάζεται άμεσα χειρουργική επέμβαση σύμφωνα με τους ιατρούς αλλά λόγω πληρότητας στο Χειρουργικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, η ημερομηνία επέμβασης ορίστηκε στις 12 Ιουνίου.


Το πρόβλημα διαπιστώθηκε μετά από επίσκεψή της στο δημόσιο νοσηλευτήριο της πόλης για άλλα προβλήματα υγείας, στις 24 Απριλίου, ενώ τη Δευτέρα (15/05) έλαβε τα αποτελέσματα του αξονικού τομογράφου τα οποία μετέφερε στον γιατρό που την παρακολουθεί. Ο χειρούργος γιατρός ανέφερε στην κα Βενετία ότι χρειάζεται άμεσα χειρουργική επέμβαση και η ημερομηνία για την επέμβαση ορίστηκε η 12 Ιουνίου. Η καθυστέρηση στην επέμβαση, όπως ανέφεραν οι γιατροί στην 37χρονη μητέρα, οφείλεται στην πληρότητα που παρουσιάζεται στο Χειρουργικό Τμήμα.


Η 37χρονη μητέρα 2 μικρών παιδιών, 4 και 7 ετών, πριν ένα μήνα περίπου, όπως μας ανέφερε, χρειάστηκε να μεταβεί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών μετά από έντονους πόνους  αφού όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα μας “είχε βγει έξω το έντερο μου” και χρειάστηκε να το τοποθετήσουν πίσω οι γιατροί.

Ούτε λόγος για παραπομπή της σε άλλο Νοσοκομείο ή ιδιωτική κλινική =, ενώ η Βενετία Νεοκλέους θα υπομένει την ταλαιπωρία και τους πόνους έχοντας ταυτόχρονα να φροντίζει και τα δύο της παιδιά.

Η κα Βενετία, η οποία μας έδωσε όλα τα έγγραφα που επιβεβαιώνουν τα όσα λέει, μεγαλώνει μόνη της τα παιδιά της, χωρίς ο πατέρας τους να τα στηρίζει, ενώ λόγω της κατάστασής της δεν είναι σε θέση να εργαστεί.

«Ήρθε ο πατέρας μου από την Πάφο για να με βοηθήσει, αλλά δεν μπορεί να μείνει για πολύ. Από το πρωί που μου όρισαν το ραντεβού για τις 12 Ιουνίου, κλαίω. Δεν ξέρω τι να κάνω. Η μοναδική μου ελπίδα είστε εσείς», σχολίασε στο ThemaOnline η κα Νεοκλέους.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top