Τελικά ο πατέρας του Βασάλου έχει πρόβλημα με τον Ντάνο! Τον αποκαλεί «δικτάτορα»! VIDEO

Τελικά ο πατέρας του Βασάλου έχει πρόβλημα με τον Ντάνο! Τον αποκαλεί «δικτάτορα»! VIDEO

Μπορεί ο παίκτης των Μαχητών να κρατά χαμηλούς τόνους, αλλά αυτό δεν ισχύει και για τον πατέρα του.

Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου βρέθηκε καλεσμένος στο La Biri Biri και τοποθετήθηκε για τον «τραυματισμό» τoυ Γιάννη Σπαλιάρα.

«Εγώ βλέπω τον Αγγελόπουλο πάρα πολύ επιθετικό προς τους παίκτες, κάνει κινήσεις, με τη γλώσσα του σώματος, απειλεί, και όλο αυτό έχει ένα όριο. Πιστευώ ότι η παραγωγή θα το μαζέψει όλο αυτό. Όταν κάποιος είναι τόσο επιθετικός, πιστεύω ότι αυτό δεν είναι ομορφο, και κάποιοι που είναι ανεγκεφαλοι και φανατίζονται!

Τώρα αν το παίζει καθένας δικτάτορας, αυτό είναι εις βάρος του απλά δεν το έχει συνειδητοποιήσει! Δεν αρέσει αυτό στον κόσμο. Αυτό που λείπει από την ελληνική κοινωνία είναι το ήθος και όχι ο τσαμπουκάς!» κατακεραύνωσε τον παίκτη των Διασήμων ο κ. Βασάλος. 

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Με επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, καταγγέλλει -όπως αναφέρει- την «καταπιεστική και εχθρική πολιτική» της ελληνοκυπριακής πλευράς, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, εντείνεται συνεχώς.