ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ «ΜΠΕΝΗ» ΣΤΟ ΟΙΚΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ: Κατέθεσε εναντίον Μαυρομιχάλη και τριών φίλων του – «Έτον τζιαίμε. Θέλει τον ο αρχηγός» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ «ΜΠΕΝΗ» ΣΤΟ ΟΙΚΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ: Κατέθεσε εναντίον Μαυρομιχάλη και τριών φίλων του – «Έτον τζιαίμε. Θέλει τον ο αρχηγός» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ανοίχθηκε υπόθεση άγριου ξυλοδαρμού του Μάριου Χριστοδούλου, άλλως «Μπένη», καταδικασθέντα για το άγριο φονικό της Αγίας Νάπας που σημειώθηκε τον περασμένο Ιούνιο (2016).

Την Τρίτη (23/05), μάλιστα, ήταν ορισμένη η ακρόαση στο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας. Σύμφωνα με καταθέσεις που έδωσε ο «Μπένης» τον Νοέμβριο του 2014, στα μέσα του συγκεκριμένου μήνα δέχθηκε άγρια επίθεση από φίλους του Αλέξη Μαυρομιχάλη.

Η υπόθεση πήρε αναβολή, καθώς οι δικηγόροι του Μαυρομιχάλη και των φίλων του (Χρίστος Δημητρίου «Τσιάκκας», Σάντης, Αγαθαγγέλου «Αβάττας») ζήτησαν χρόνο να μελετήσουν πρακτικά άλλης υπόθεσης που δεν είχαν υπόψιν τους. Στην κύρια φωτογραφία του παρόντος δημοσιεύματος, ο Μαυρομιχάλης και οι φίλοι του κατά την άφιξή τους στους χώρους του δικαστηρίου.

Η πρώτη κατάθεση που είχε δώσει στην Αστυνομία ο «Μπένης» για το επεισόδιο ήταν στις 21/11/2014, 2-3 μέρες μετά τον ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με τον «Μπένη» ενώ βρισκόταν στο οίκημα του ΑΠΟΕΛ και συγκεκριμένα στον χώρο του ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ, όπου συνήθιζε να παίζει πιλότα, δέχθηκε επίθεση.

Βάσει πάντα της κατάθεσής του, είδε ξαφνικά τον «Τσιάκκα» να εισέρχεται και να λέει: «Έτον τζιαμαί». Μαζί του φέρονται να ήταν οι Αγαθαγγέλου και Σάντης. Ο «Τσιάκκας» σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του κρατούσε κάτι στο χέρι χωρίς να μπορεί να διακρίνει τι ακριβώς ήταν.
Εν συνεχεία του επιτέθηκαν και τον κλοτσούσαν άγρια, ενώ αυτός βρισκόταν στο έδαφος. Σε κάποια στιγμή κάποιος είπε: «Εννά τον σκοτώσουμε. Θέλει τον ο αρχηγός». Εν συνεχεία ο «Μπένης», όπως κατέθεσε, σηκώθηκε και είδε τον Τάσο «Τρέλλα» (σημ. δολοφονήθηκε) να τον πλησιάζει. Ο τελευταίος πήρε ένα σκαμπό και τον κτύπησε στο κεφάλι με αυτό.
Μετά, εισήλθε στον χώρο ο Αλέξης Μαυρομιχάλης και είπε στον «Μπένη»: «Ξέρω πού πάεις, ξέρω που τρώεις, ξέρω πού παίζεις πιλόττα...». Στην κατάθεση του ο Μάριος Χριστοδούλου είπε ακόμη ότι φοβάται για τη ζωή του.

Στις 26/11/2014 έδωσε νέα καάθεση στην Αστυνομία και ρωτήθηκε από πού γνωρίζει τους φερόμενους δράστες της επίθεσης. «Είχαμε πολύ φιλικές σχέσεις στο παρελθόν» είχε πει ο «μπένης». 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top