Επιτέλους! Λατρεμένο ζευγάρι της κυπριακής showbiz δημοσιοποιεί τον έρωτά του! ΦΩΤΟ

Επιτέλους! Λατρεμένο ζευγάρι της κυπριακής showbiz δημοσιοποιεί τον έρωτά του! ΦΩΤΟ

Έχουν επιλέξει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας... Κι όμως έκαναν την ανατροπή μετά τις πρώτες τους βουτιές... ενόψει Κατακλυσμού.

Ο λόγος για την Αναστασία Δρακά και τον Μάριο Κούμα, οι οποίοι εδώ και περίπου 2 χρόνια ζουν τον απόλυτο έρωτα, τον οποίο κατ` επιλογήν δεν μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media.

Και όμως την Δευτέρα του Κατακλυσμού, 5/6, μοιράστηκαν στο instagram στιγμές από το ξεφάντωμά τους στην πισίνα, με τον έρωτά τους να αντικατοπτρίζονται στις φωτογραφίες τους. 

Η Αναστασία Δρακά στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε με τον Κύπριο τραγουδιστή σχολίασε: «Για τρέλες στις Σεϋχέλλες... Ή μήπως όχι..??».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE