ΠΑΦΟΣ: «Μέσα» ο ιδιοκτήτης και ο χειριστής των θαλάσσιων σπορ για το ατύχημα με το αλεξίπτωτο

ΠΑΦΟΣ: «Μέσα» ο ιδιοκτήτης και ο χειριστής των θαλάσσιων σπορ για το ατύχημα με το αλεξίπτωτο

Διάταγμα κράτηση τριών ημερών εξέδωσε την Τρίτη 06/06 το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου στους δυο άντρες για το θαλάσσιο ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 05/06.

Πρόκειται για τον 49χρονο ιδιοκτήτη της επιχείρησης των θαλασσίων σπορ και τον 34χρονο χειριστή του σκάφους.

Οι δυο του οδηγήθηκαν ενώπιον δικαστηρίου όπου αποφάσισε την τριήμερη κράτηση τους.

Να σημειώσουμε πως εναντίον τους ερευνάται υπόθεση αμέλειας και απερίσκεπτης πράξης.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, το σχοινί του αλεξίπτωτου κόπηκε και οι δυο τουρίστες έπεσαν μέσα στην θάλασσα μαζί με το αλεξίπτωτο.

Το τραγικό είναι πως αφού κόπηκε το σχοινί του αλεξίπτωτου, ακολούθως η μεταλλική δοκός στην οποία ασφαλίζει το αλεξίπτωτο έφυγε και κτύπησε το ζεύγος τουριστών.

Άξιο αναφοράς είναι πως οι ακριβείς συνθήκες του θαλάσσιου ατυχήματος θα ερευνηθούν και από το Τμήμα Εμπορικής Ναυτιλίας.

Δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του 34χρονου άντρα είναι εξαιρετικά κρίσιμη καθώς βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική του  Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΑΦΟΣ – ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Στο σχοινί του αλεξίπτωτου εντοπίζεται η ενδεχόμενη αμέλεια - Χαροπαλεύει ο 34χρονος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σχέδιο εμπρησμών φοβούνται οι Αρχές – Συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις στις πυρόπληκτες κοινότητες Λεμεσού

Σχέδιο εμπρησμών φοβούνται οι Αρχές – Συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις στις πυρόπληκτες κοινότητες Λεμεσού

Τρεις ημέρες μετά την πλήρη κατάσβεση των φονικών πυρκαγιών που σάρωσαν δασικές και κατοικημένες περιοχές της επαρχίας Λεμεσού, οι προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών και στήριξης των πληγέντων συνεχίζονται αδιάκοπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE