ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Άντρος Κυπριανού υπερασπίστηκε για πρώτη φορά δημόσια τον «Μιχάλη» Σπανό – «Τον φοβούνται» - VIDEO

Ο Άντρος Κυπριανού υπερασπίστηκε για πρώτη φορά δημόσια τον «Μιχάλη» Σπανό – «Τον φοβούνται» - VIDEO

Ο γ.γ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού υπερασπίστηκε δημόσια και για πρώτη φορά τον Μιχάλη Σπανό στην πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ «Πρώτη Ενημέρωση».

Του Τάσου Χριστοδούλου

Ο κ. Κυπριανού αρχικά δεν ήθελε να κάνει ονομαστική αναφορά στον κ. Σπανό γιατί όπως υποστήριξε ο ίδιος δεν είναι ακόμη υποψήφιος του κόμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ώρα του ΑΚΕΛ για τις Προεδρικές : Προτείνει Σπανό στην Κεντρική Επιτροπή – Oι «αόρατοι» διαφωνούντες

 

Στη συνέχεια κι αφού πιέστηκε από τους δημοσιογράφους οι οποίοι μετέφεραν στον κ. Κυπριανού τα όσα καταλογίζονται στον κ. Σπανό περί νεοφιλελεύθερων αντιλήψεων, ο πρώτος κατονόμασε τον δεύτερο για να τον υπερασπιστεί.

Συγκεκριμένα ο ηγέτης του ΑΚΕΛ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι, «κάποιοι κατηγορούν τον κ. Σπανό… Τώρα μιλώ για τον κ. Σπανό για να δείξω πόση λασπολογία χρησιμοποιείται για να πλήξουν κάποιον τον οποίον φοβούνται ότι μπορεί να είναι υποψήφιος…».  

Ο εν λόγω πρόλογος έγινε με αφορμή τα όσα προσάπτονται στον κ. Σπανό για μνημονιακές θέσεις ακόμη και υπέρ των εκποιήσεων με τον κ. Κυπριανού να εξηγεί ποια ήταν τότε η θέση του εν δυνάμει υποψηφίου του κόμματος.

Όταν χαλάρωσε λίγο το κλίμα ο κ. Κυπριανού αρνήθηκε με χαμόγελο ότι ο κ. Μιχάλης Σπανός είναι προσωπικός του φίλος για να γίνει αντικείμενο σχολιασμού το «Μιχάλης» αντί του «Μάικ» όπως είναι ευρέως γνωστός.

Δείτε το βίντεο:

 

Υπενθυμίζουμε ότι την Τετάρτη (7/6) η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ θα συνεδριάσει για να συζητήσει την εισήγηση του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος το οποίο θα προτείνει τον Μιχάλη Σπανό για το προεδρικό χρίσμα.

Στην συγκεκριμένη συνεδρία θα καθοριστεί κατά πόσον η συζήτηση για τον υποψήφιο που θα μεταφερθεί στις Κομματικές Ομάδες Βάσεις (ΚΟΒ) θα περιλαμβάνει και δεύτερο όνομα πέραν του κ. Σπανού.

Η διαδικασία επιλογής Προεδρικού υποψηφίου θα ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουνίου με την διεξαγωγή συνεδρίου. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top